Novosti

Zrće Spring Break Europe: Timmy Trumpet i NERVO pripremaju spektakl

petak, ožujka 30, 2018
Dijana Šimunić
Zrće Spring Break Europe: Timmy Trumpet i NERVO pripremaju spektakl

Odlična vijest za sve one koji ne mogu dočekati ljetne mjesece za partijanje na plaži... Novalja na otoku Pagu i ove će godine postati omiljena turistička destinacija za partijanere iz cijelog svijeta. Od 31. svibnja do 3. lipnja na Zrću će se održavati Spring Break Europe – najveći proljetni glazbeni festival u Hrvatskoj koji svake godine privlači sve veći broj posjetitelja. Organizatori su dosad potvrdili da će na Spring Break Europe festivalu nastupiti DJ Timmy Trumpet i senzacionalni duo NERVO.

Timmy Trumpet jedan je od najpoznatijih australskih DJ-eva i glazbenih producenata danas. Njegovi mixevi puštaju se u klubovima diljem svijeta, a lani je proglašen i za najuspješnijeg mladog izvođača elektronske glazbe u Australiji. ''Freaks'', ''Punjabi'', ''Oracle'', ''Toca'', ''Party Till We Die'' i ''Al Pacino'' samo su neki od njegovih brojnih hitova, a surađivao je s najpoznatijim DJ-evima kao što su Savage, KSHMR, R3HAB, Blasterjaxx i Dimatik.

Megapopularni NERVO ne trebamo posebno predstavljati, ali sa sigurnošću možemo reći da je to duo koji svijetu elektronske i house glazbe daje potpuno novo značenje. Blizanke Miriam i Olivia Nervo, poznate i kao Nervo Twins, glazbom su se počele baviti sa samo 18 godina, kada su napisale tekst za pjesmu ''When Love Takes Over'' koju su izveli David Guetta i Kelly Rowland. Najveću popularnost postigle su tijekom 2011. godine zahvaljujući brojnim uspješnim nastupima na festivalima elektronske glazbe kao što su Electric Daisy, Lollapalooza, Tommorowland, Ultra i Winter Music Conference. Surađivale su s najvećim imenima DJ glazbene scene - Afrojackom, Dimitri Vegasom i Like Mikeom zajedno s kojima su i producirale službenu himnu Tomorrowlanda ''The Way We See The World''. Danas su sestre NERVO jedne od vodećih ženskih DJ-eva ikad, u Australiji, ali i u svijetu.

https://youtu.be/sfr6hu9QXKI

Beach partyji u Novalji poznati su među fanovima diljem svijeta, a dosad je samo na Zrće Spring Break Europe festivalu nastupilo preko stotinu poznatih imena svjetske glazbene scene. Niki Belucci, R3HAB, Brennan Heart, Quentin Mosimann, Gregori Klosman, Sandro Bani, Timo Maas, DJ Katch, Tony Junior, Sick Individuals, Onur Ozer i Ellen Alien samo su neki od njih. Ulaznice za festival već su u prodaji, a možete ih nabaviti na službenm stranicama festivala.

 

Foto: Preuzeto s https://zrcespringbreak.com/

"Zrće na otoku Pagu poznato je po najluđim beach partyjima i festivalima koji svake godine privlače sve veći broj partijanera iz cijele Europe, ali i šire. Ove godine Spring Break Europe vraća se veći i spektakularniji nego ikad prije"

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu