Novosti

ZAJAMČEN SPEKTAKL U NOVOM SADU: David Guetta dolazi na Exit festival

petak, ožujka 16, 2018
Dijana Šimunić
ZAJAMČEN SPEKTAKL U NOVOM SADU: David Guetta dolazi na Exit festival

Exit festival ove će se godine održati od 12. do 15. srpnja u Novom Sadu, u Srbiji. Organizatori su već najavili izvođače i glazbenike koji će zabavljati publiku za vrijeme trajanja festivala, a sada je potvrđeno da na Exit dolazi i jedno od najpoznatijih DJ imena u svijetu – David Guetta.

David Guetta najuspješniji je glazbeni producent i DJ današnjice, a njegovi hitovi redovito se nalaze na vrhu glazbenih top ljestvica diljem svijeta. Surađivao je s najvećim imenima glazbene scene kao što su Rihanna, Snoop Dogg, Nicky Minaj, Sia, David Bowie, Avicii, Justin Bieber i mnogi drugi. Njegov posljednji hit ''Like I Do'' uključuje suradnju s mladim nizozemskim DJ-em Martinom Garrixom koji je svijetu postao poznat zahvaljujući svom ultravelikom hitu ''Animals''.

https://youtu.be/o7iL2KzDh38

Osim Davida Guette, na Exit festivalu nastupit će i Mahmut Orhan, Ziggy Marley, LP, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Maceo Plex, Solomun, Amelie Lens, Ben Klock, Jax Jones, Ofenbach, Carl Craig, Tale of Us, Fever Ray, Sevdaliza, Burak Yeter, Madball, Brujeria, Ofenbach, Slapshot te mnogi drugi uspješni izvođači današnjice.

 

Foto: Preuzeto s https://www.exitfest.org/en/exit-adventure-is-back-on-top/

"David Guetta najuspješniji je glazbeni producent i DJ današnjice, a njegovi hitovi redovito se nalaze na vrhu glazbenih top ljestvica diljem svijeta"

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu