Novosti

WinAmp - povratak

Srijeda, Listopad 17, 2018
Tomislav Šušić
WinAmp - povratak

Sadašnji vlasnici kompanije Radionomy koja je od 2014. vlasnik Winampa kažu da će novi player biti "sve u jednom paketu"

Iako se nebi dao okladiti, ali osobno vjerujem da nema te osobe na kugli zemaljskoj koja je posjedovala računalo kod kuće prije cca 20tak godina, a da na istom nije imala instaliran Winamp. Dakle nema. Točka! Jednostavno, nekakva emocija, nostalgija ponese čovjeka, oči zasuze za tim vremenima. jer definitivno nije bilo jednostavnijeg načina kako si složit neku playlistu. 

A kako kažu vlasnici kompanije koja je prije par godina kupila software točnije sam Winamp, kažu kako će najnovija verzija koja izlazi sljedeće godine biti čudo. Ma što god to moglo bit čudesno u audio playeru ali ajd... #pucamonaemocije #ništanovo 

Štoviše, kažu da će se na isti moći složiti playliste putem Clouda, povezanih Google računa, točnije sinkronizacijom.. svašta nešto. 

Entuzijazam na najjače, ali što je da je, ne smijem ne spomenuti da sam se i ja u jednom trenutku osjećao superiornijom vrstom ako sam si instalirao neki Winamp update, pa sam umjesto klasičnog zeleno-crnog Winampa imao onaj metalik srebrni. Još pred frendovima kad bi došli doma... staaari moj! E to je bilo čudo! 

""

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu