Koncerti

Vatra će

Petak, Ožujak 01, 2019
Elena
Vatra će

Noviteti ovogodišnje Ultre pršte na sve strane. Ekskluzivno, grupa Vatra nastupati će na ovogodišnjem, šestom uzastopnom izdanju Ultra Europe festivala u Splitu.

Ove godine bend Vatra ima mnogo razloga za slavlje! Nominacija za nagradu Porin za Pjesmu godine i Najbolju vokalnu suradnju s Massimom za ‘Nama se nikud ne žuri’, veliki obljetnički koncert u zagrebačkom Domu sportova 5. travnja povodom dvadeset godina na glazbenoj sceni, a pripala im je i čast predstavljati Hrvatsku na ovogodišnjem izdanju festivala ULTRA Europe 2019!

Naime, od ove godine Poljud će krasiti nova pozornica, Worldwide Stage, koja će u tri dana vrhunske elektronske glazbe ugostiti izvođače iz nekoliko svjetskih glazbenih središta. Vatra će se tom prilikom predstaviti u sasvim drugačijem glazbenom ruhu, a o ovom je angažmanu Ivan Dečak izjavio:

"Često volimo koketirati s elektronskim zvukom, a kako oduvijek volimo pomicati granice, spremno smo prihvatili ovaj veliki izazov. Festival ULTRA Europe me oduševljava od prve godine i bit će nam zaista zadovoljstvo predstaviti neke od naših najvećih hitova u jednom potpuno novom ruhu, uz pratnju dva odlična mlada DJ-a. Ovo je za nas posebna godina, u kojoj obilježavamo dvadeset godina djelovanja na domaćoj sceni, a raduje nas da ćemo tako veliki broj proslaviti na jednoj od najpoznatijih glazbenih pozornica na Poljudu i to kao prvi hrvatski bend koji je dobio takvu priliku. Želimo poručiti svim našim fanovima da se vraćamo u Split, na Poljud, i da ćemo spremno istrčati na stadion te vjerujem, zabiti koji gol i pobijediti!" – kaže Ivan Dečak.

Vatra, svakako ima odgovarajuće ime grupe, svaki njihov hit zapalit hrvatske glazbene ljestvice. Ne sjećamo se da neka od pjesama svojevremeno nije prerasla u hit! Stoga ne sumnjamo da će Poljud goriti! (foto: Mare Milin, koncert Poljud)

 

"#UltraEuropeFestival2019 #grupaVatra"

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu