Novosti

Važno! Otkazan Winter Tomorrowland!

Četvrtak, Ožujak 05, 2020
Saša
Važno! Otkazan Winter Tomorrowland!

Organizatori Winter Tomorrowlanda objavili su lošu vijest za sve one koji su planirali posjetiti ovogodišnji festival. Naime, festival se nažalost neće održati jer se kao okupljalište velikog broja ljudi smatra prijetnjom za zdravlje s obzirom na sve veće širenje Coronavirusa.

Festival se trebao održati od 14. do 21. ožujka u francuskim Alpama u rezortu Alpe d’Huez Grand Domaine Ski, a francuske su vlasti zbog bojazni od virusa zabranile sva indoor okupljanja s više od 5000 ljudi.

Organizatori su uz izraženo žaljenje naglasili i da će o otkazivanju obavijestiti svakog posjetitelja pojedinačno, a glede kompenzacije već bukiranih ulaznica još uvijek stoje neka nerazjašnjena pitanja.

Inače, na zimskom izdanju najpopularnijeg festivala trebali su kao glavni akteri nastupiti Armin van Buuren, Afrojack i Steve Aoki.

Stvari su nažalost takve kakve jesu, treba imati razumijevanja za organizatore, a uvijek nam preostaje nadati se da će se situacija smiriti i da ćemo u srpnju moći uživati u belgijskom Tomorrowlandu.

 

Foto:https://www.tomorrowlandwinter.com/

""

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu