Novosti

Ultra seli s Poljuda?

Srijeda, Lipanj 12, 2019
Saša
Ultra seli s Poljuda?

Iako su već poznati izvođači i prodane brojne ulaznice, još uvijek nije sigurno gdje će se točno održati ovogodišnji Ultra Europe. Do početka popularnog festivala brojimo svega nekoliko tjedana, ali Hajduk i organizatori Ultre još uvijek nisu postigli sporazum oko održavanja festivala na Poljudu.

 Dok obje strane drže svoje stavove i ne popuštaju, ponajprije oko travnjaka, u Ultri razmišljaju da se presele na susjedni stadion - Park mladeži, piše Dalmatinski portal.

Nagađa se da je kamen spoticanja travnjak, ali i imovinska korist koju Hajduk gubi za vrijeme festivala budući da stadion u Dugopolju ima znatno manji kapacitet.

Držimo fige da se Ultra održi pa bilo to na Poljudu ili negdje drugdje jer se ovakav line-up ne događa često. Podsjetimo se, ovogodišnji su headlineri: Swedish House Mafia, Above & Beyond, Adam Beyer, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Carl Cox, The Chainsmokers, David Guetta, DJ Snake, Dubfire, Jamie Jones, Joseph Capriati, Maceo Plex, Marco Carola, Gud Vibrations, Rezz, Rezz, Richie Hawtin, Sasha & Nic Fanciulli, Steve Aoki i Tchami X Malaa.

 

Foto: https://ultraeurope.com/

""

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu