Novosti

ULTRA MUSIC FESTIVAL SE VRAĆA U BAYFRONT PARK!

petak, srpnja 26, 2019
Elena
ULTRA MUSIC FESTIVAL SE VRAĆA U BAYFRONT PARK!

Napokon je pala i ta odluk. Ultra Music Festival se vraća kući na svoju prvobitnu lokaciju, u Bayfront Park u centru Miamija!

Podsjetimo, nakon 20 godina Ultre u Miamiju, prošle je godine festivalu zabranjeno održavanje u Bayfront Parku zbog velikih gužvi, buke i onečišćenja. Festival je tada preselio na novu lokaciju u Virginia Keyu te rezultirao izdanjem koje nije oduševilo posjetitelje, zbog čega su organizatori kasnije uputili ispriku.

Nakon godinu dana natezanja, lokalci su očito shvatili koliko je novca Ultra u stanju ubrizgati u gradski proračun te je ponovno izglasano odobrenje Ultri da se vrati na svoju zaštitnu i prepoznatljivu lokaciju.

Međutim, novi ugovor s Miamijem nosi i određene promjene za ovaj festival. Organizatori su tako primorani Gradu platiti 308.000$ za pokrivanje troškova policijskih i vatrogasnih službi, a dogovoreno je i da se smanji razina buke s dosadađnjih 110 na 102 dB. Osim toga, Ultra je pristala ukloniti Oasis stage, a upitna je i subdina Arcadia stage-a u obliku pauka jer gradske vlasti inzistiraju na tome da taj dio parka na kojem se nalazi dječje igralište bude cijelo vrijeme otvoren za javnost.

Kako se će organizatori doskočiti rješavanju nametnutih prepreka još nam ostaje vidjeti, no ovo je svakako velika vijest budući da je Ultra bila samo korak do traženja kompletno drugačije lokacije izvan Miamija.

 

FOto: RUDGR.com

"MIAMI, WE'RE COMING HOME! #BackToBayfront"

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu