Novosti

Ultra Europe Festival: ovako je to izgledalo 2017.

srijeda, veljače 14, 2018
Dijana Šimunić
Ultra Europe Festival: ovako je to izgledalo 2017.

Na Ultri je lani bilo preko 150 tisuća obožavatelja, a publiku su u tri dana lude zabave i izvrsne glazbe zabavljali najbolji DJ-evi današnjice

Ultra Europe u Splitu lani je privukla rekordni broj posjetitelja koji su od 14. do 16. srpnja uživali u house i tehno elektronskim hitovima najvećih i najboljih Dj-eva današnjice. Festival Ultru posjetilo je preko 150 tisuća obožavatelja iz raznih dijelova Europe, ali i svijeta. Publiku su u tri dana lude zabave i izvrsne glazbe zabavljali David Guetta, Tiësto, Martin Garrix, Hardwell, Afrojack, Armin van Buuren, Seth Troxler, Adam Beyer, Fedde Le Grand, Joseph Capriati, Carl Cox, Axwell & Ingrosso i Steve Aoki.

Svojim najvećim hitovima raspametili su publiku koja nije krila svoje oduševljenje ni nakon samog festivala. Po dojmovima publike, ali i samih izvođača, 2017. godine bila je jedna od najuspješnijih godina Ultre Europe u Splitu. Trodnevno spektakularno ludilo na Poljudu dokaz je da je Split još jednom bio centar najspektakularnijeg festivala elektronske glazbe.

">

Aftermovie Ultre izašao je nedugo nakon samog završetka festivala, a trenutno ima preko 350 tisuća pregleda. Uspješna organizacija ujedno je i osigurala produženje petogodišnjeg ugovora do 2022. godine.

 

Foto:Preuzeto s pixabay.com

"Na Ultri je lani bilo preko 150 tisuća obožavatelja, a publiku su u tri dana lude zabave i izvrsne glazbe zabavljali najbolji DJ-evi današnjice"

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu