Koncerti

Ultra Europe 2019.

Četvrtak, Veljača 28, 2019
Elena
Ultra Europe 2019.

Festival ULTRA Europe ostaje u Hrvatskoj do 2022. godine, a ova će vijest dodatno zahuktati spektakularni program festivala. Na službenoj konferenciji za medije objavljena još jedna ekskluzivna informacija.

Festival Ultra Europe, ne samo da je spektakl Dalmatinske županije, već kompletno cijele Hrvatske, ali i regije. Ovogodišnje izdanje biti će prepuno hipe adrenalina, najpopularnijih gostiju i pegršt novotarija za najveće partyjanere!

Podsjetimo ovogodišnje izadnje Ultre održavati će se od 11. do 17. Srpnja, a destinacije osim Splita, tj Poljuda, biti će Hvar i Vis, ali i Brač. Sama događanja na Poljudu odvijati će se od 12. do 14. srpnja 2019. 11. srpnja predviđen je Opening Party u Splitskom Hemingwayju pod nazivom "Resistence Croatia Opening Party". Zatim po završetku ultre, party manija seli na Brač, točnije u klub 585, na "Regatta party", 15. srpnja. 16. srpnja, domačinstvo preuzima Hvar, odnosno hotel Amfora, Grand Beach Resort, ali i Carpe Diem Beach Club. Grand finale, tj. party zatvaranja Ultre 2019., odvijati će se na otoku Visu na Tvrđavi Fort George.

Sewdish House Mafija najavila je svoj mega povratak na opće oduševljenje cijele DJ scene, premijerno ćemo uživati na Poljudu u velikom returnu.

Neki od izvođača biti će i:
Adam Beyer
Afrojack
Alesso
Armin van Buuren
Black Coffee
Carl Cox
The Chainsmokers
David Guetta
Dog Blood (Skrillex + Boys Noize)
Dubfire B3B Nicole Moudaber B3B Paco Osuna
Eric Prydz
Jamie Jones B2B Joseph Capriati
Loco Dice
Maceo Plex
Marshmello
Martin Garrix
The Martinez Brothers
NGHTMRE + SLANDER present: Gud Vibrations
REZZ
Richie Hawtin
Sasha | John Digweed
Sven Väth
Tale of Us
Testpilot
Tiësto
Zedd
Zeds Dead....Kao i mnogi drugi.

Naglasimo da i ove godine, hrvatske DJ boje brane Vanillazi.

Sve novosti o festivalu, mogu se pronaći na službenoj web stranici, službenoj Facebook stranici festivala, Twitter profilu, Instagram profilu te putem aplikacije na iTunesu.

"#UltraEuropeCroatia2019 #SedishHouseMafia"

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu