Novosti

Ultra Europe 2016. – Ultra koja je opravdala sva očekivanja

utorak, veljače 20, 2018
Dijana Šimunić
Ultra Europe 2016. – Ultra koja je opravdala sva očekivanja

Ultra Europe 2016. privukla je preko 150 tisuća obožavatelja elektronske glazbe iz cijelog svijeta, a najbolji DJ-evi svojim su hitovima zapalili publiku i opravdali očekivanja

Iako je Ultra Europe Festival započeo jedan dan kasnije od očekivanog, to nije spriječilo izvođače da oduševe publiku kao nikada dotad. 15. srpnja 2016. početak Ultre odgođen je zbog jakog vjetra i vremenskih neprilika, zbog čega prvi puta nije trajao tri, već samo dva dana. Bez obzira na kraće trajanje, Ultra Europe te godine je privukla 150 tisuća obožavatelja elektronske glazbe iz cijelog svijeta. Najbolji DJ-evi svojim su hitovima zapalili cijelu publiku koja je nakon festivala za organizatore imala samo riječi hvale.

Najzvučnija imena ove Ultre bila su Steve Angello, Carl Cox, Steve Aoki, David Guetta i Armin van Buurenn, a čak ni povremeni jak vjetar nije omeo fanove da uživaju u najvećim hitovima elektronske glazbene scene. Na ukupno pet različitih pozornica, okupljenu publiku zabavljalo je preko stotinu najpopularnijih DJ-eva današnjice. Najveći spektakl priredio je David Guetta koji je svoj nastup, kao što to i priliči ovako velikoj zvijezdi, završio fantastičnim vatrometom. Guetta je dio nastupa prenosi uživo na svojoj Facebook stranici što je izazvalo brojne pozitivne reakcije njegovih obožavatelja.

Festival Ultre zatvorilo je jedno od najvećih imena elektronske DJ scene, spektakularni nizozemski DJ Hardwell koji je puštao svoje najbolje hitove te tako zapalio prisutne. "We Are Legends'', ''Never Say Goodbye'', ''Going Crazy'', Don't Stop the Madness'', samo su neke od pjesama koje su se više od dva sata orile Poljudom.

https://youtu.be/xX59JmrQHv4

Ultra Europe Festival 2016. po prvi je put donio nevjerojatni 16-osatni neprekidni glazbeni program, što je postao rekord među svim Ultra festivalima u svijetu. Ultra ludilo na Poljudu trajalo je do 17. srpnja, a bez sumnje opravdalo je sva očekivanja posjetitelja i organizatora. Euforija prisutnih nije izostala, a zabava je kasnije preselila u Zlatni rat na Braču gdje se održao Ultra Yacht Regatta. Dan poslije na Hvaru je održan Ultra Beach 2016, dok je posljednja destinacija za ljubitelje elektronske glazbe završila na Visu.

https://youtu.be/ZWZHu3bL21Y

 

Foto: Preuzeto s https://ultramusicfestival.com

"Ultra Europe 2016. privukla je preko 150 tisuća obožavatelja elektronske glazbe iz cijelog svijeta, a najbolji DJ-evi svojim su hitovima zapalili publiku i opravdali očekivanja"

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu