Koncerti

Ultra Beach Party na Hvaru - prilika koja se ne propušta

Nedjelja, Veljača 25, 2018
Ivana Krešić
Ultra Beach Party na Hvaru - prilika koja se ne propušta

ULTRA Europe se u pet godina postojanja u Hrvatskoj utvrdio kao jedan od najpoželjnijih festivala. Osim što dovodi najveće europske DJ zvijezde, festival promovira i prelijepu Jadransku obalu koju brojni stranci otkrivaju upravo posjećujući Ultru. Baza festivala je grad Split, ali ovaj jedinstveni glazbeni festival u svoju ponudu uključuje i dalmatinske otoke Vis, Brač i Hvar te u spoju turizma i glazbe promovira Hrvatsku kao poželjnu destinaciju koja ima mnogo toga za pružiti.


Ovogodišnjem izdanju Ultre prethodit će Ultra Beach Party na Hvaru, smješten u Amfora Grand Beach Resortu. Ovo limitirano izdanje održat će se 10. srpnja 2018. godine, a karte su u prodaji na stranici www.ultraeurope.com po cijeni od 99 eura. Onima koji su željni posebnog iskustva omogućena je kupnja VIP ulaznica po cijeni od 149 eura koje uključuju i after party u klubu Carpe Diem Beach. Događaju će prethoditi i turističke djelatnosti poput posjeta Paklenim otocima.

Gledatelje će zabavljati poznata svjetska imena, među kojima su Fedde Le Grand, Nicky Romero, Oliver Heldens, Jonas Blue te DJ San Holo.

 

""

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu