Novosti

U prodaju puštene dodatne trodnevne ulaznice za Ultra Europe Festival

Utorak, Ožujak 27, 2018
Dijana Šimunić
U prodaju puštene dodatne trodnevne ulaznice za Ultra Europe Festival

Iako su regionalne ulaznice za Ultra Europe Festival već danima rasprodane, organizatori su pripremili iznenađenje za sve koji ih dosad još uvijek nisu stigli nabaviti. Naime, u prodaju su i službeno puštene trodnevne regionalne ulaznice koje se mogu nabaviti po cijeni od 899 kuna. Festivalske ulaznice mogu se kupiti putem sustava Ticketshopa ili u poslovnicama Tisak Media. Dodatno iznenađenje su i Ultra Europe hoodie majice koje će dobiti na poklon svi koji se odluče za kupnju trodnevnih festivalskih ulaznica u Tisak Media poslovnici. 

Ultra Europe Festival u Splitu svake godine okuplja sve veći broj obožavatelja elektronske glazbe, a lani se na Poljudu okupilo njih preko 150 tisuća. Ove godine očekuje se još veći broj posjetitelja, a njih će zabavljati najveća DJ imena svjetske glazbene scene. Afrojack, David Guetta, Axwell & Ingrosso, The Chainsmokers, Marshmello, Hardwell, Carl Cox, Armin van Buuren, Alesso, Eric Prydz, Steve Angello i DJ Snake samo su neki od bronih izvođača koji će od 6. do 8. srpnja žariti i paliti pozornicom Ultra Europe Festivala.

https://youtu.be/OY9ez1qTwpw

Nimalo ne sumnjamo da će Ultra Europe 2018. opravdati sva očekivanja i još jednom dokazati zašto se nalazi na prvom mjestu glazbenih festivala u Europi.

 

Foto: Preuzeto s https://ultraeurope.com/

""

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu