Novosti

U Laubi nastupa najveća hrvatska pjevačka diva Josipa Lisac

srijeda, rujna 26, 2018
Laura Tešić
U Laubi nastupa najveća hrvatska pjevačka diva Josipa Lisac

U prosincu će u zagrebačkoj Laubi po prvi put nastupiti diva Josipa Lisac i tradicionalno održati svoj koncert u čast Karla Metikoša.

Neponovljiva diva Josipa Lisac tradicionalno će i ove godine održati nastup posvećen svojoj vječnoj inspiraciji Karlu Metikošu. Po prvi put nastupit će u prostoru zagrebačke Laube 10. prosinca.

Velika ljubavna priča hrvatske glazbene scene između Josipe i Karla doprinjela je stvaranju njezinog prvog samostalnog studijskog albuma pod nazivom Dnevnik jedne ljubavi. Karlo Metikoš bio je Josipin mentor, poslovni suradnik i najveća ljubav od koje i danas crpi svoju inspiraciju i tradicionalno već preko dva desetljeća održava svoje koncertne nastupe u njegovu čast.

Pjesme s albuma Dnevnik jedne ljubavi, o jednoj mladosti, Stranac i Sreća postale su evergreeni hrvatske glazbe, a usput su otkrile samo djelić ljepote i intimnosti veze glazbenog para.

Ove godine umjetnica je nastupila u Beogradu, Skoplju, Sarajevu, Zurichu te je očekuju još inozemni nastupi u Goteborgu, Stockholmu i Munchenu.

Svoju ulaznicu za nastup u Laubi možete nabaviti na Eventim prodajnim mjestima po cijeni od 230 kn za sjedenje te 170 za stajanje.

 

Foto: Preuzeto s Gloria.hr

""

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu