Novosti

Treći dan Ferragosta: Darko Rundek i ekipa zapalili publiku na Orahovici

subota, kolovoza 04, 2018
Laura Tešić
Treći dan Ferragosta: Darko Rundek i ekipa zapalili publiku na Orahovici

Treći festivalski dan započeo je na samom ulazu u festivalski prostor nastupima Maje Posavec, J.R. Augusta, Mangroovea, Bojane Vunturišević.

Na glavnom stageu moglo se pronaći za svakog ponešto, s početkom u 19 sati led na glavnoj bini probili su Paul The Walrus, mladi zagrebački pop rock bend najpoznatiji po izvedbi Not so sweet , četveročlana rock atrakcija hrvatske nezavisne scene She Loves Pablo, uslijedila su Bolesna braća za sve ljubitelje hip hopa. Vrhunac nastupa zbio se za vrijeme izvedbe Lovačke priče koji je kod fanova izazvao najveće oduševljenje.

Darko Rundek i ekipa su sa Apocalypso Now izdanjem sve prisutne oborili s nogu. Publika je bila očarana hitovima iz Rundekove dugogodišnje karijere. Po dobrom starom običaju kod performansa svestranog tekstopisca, skladatelja i glazbenika nije izostao umjetnički niti vizualni popratni dio na sceni.

Između dva velika nastupa Rundeka i TBF-a nastupio je Mašinko, mladi punk sastav iz Zagreba prepoznatljiv po specifičnim energičnim i melodičnim zvukovima instrumenata.

Kao šećer na kraju dugo iščekivani nastup TBF-a započeo je tehničkim smetnjama, no bez obzira na to publika je s jednakom dozom energije dočekala senzacionalne Splićane.

 

Foto: http://ferragostojam.com/

""

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu