Novosti

Tomorrowland slavi 15.rođendan!

ponedjeljak, lipnja 24, 2019
Saša
Tomorrowland slavi 15.rođendan!

Najveći i najpoznatiji glazbeni festival na svijetu ove godine slavi svoj 15. rođendan!

Tomorrowland će obljetnicu proslaviti velikim dvodnevnim partyjem koji će se održati 17. i 18. kolovoza u Amsterdamu (Ziggo Dome).
Za najbolju zabavu tijekom rođendanskog spektakla bit će zaduženi Afrojack, Armin van Buuren, Tiësto, Steve Aoki, The Bloody Beetroots, Dimitri Vegas & Like Mike, Goose, Netsky i Push.

Festival se prvi put održao 2005. godine, a zanimljivo je da su već prve godine nastupale mega zvijezde poput Armina van Buurena, Svena Vätha i Davida Guette! Festival je poznat po spektakularnim pozornicama, a jedna od najzanimljivijih je ona na koju izvođači mogu stići isključivo čamcima. Da se na vizuali ne štedi i da se gleda svaki detalj, organizatori su pokazali izabravši ružine latice umjesto konfeta koje izbacuju iz helikoptera.

Kako je rastao broj posjetitelja,festival je i povećavao broj dana pa je tako prve dvije godine trajao samo jedan dan, a s vremenom stigao do impresivna dva tjedna. Dvotjedni će se spektakl održati i ove godine i to prvi tjedan od 19. do 21.7. te drugi od 26. do 28.7., a nastupit će The Chainsmokers, Armin van Buuren, Carl Cox, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Dj Snake i mnogi drugi.

Pratite nas jer ćemo vas detaljno izvijestiti o tome kako je prošao najluđi party godine.

 

Foto: https://www.facebook.com/BelgiuminRiyadh/posts/weekly-focus-on-belgium-tomorrowland-is-a-huge-belgian-electronic-music-festival/2274334839279548/

""

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu