Koncerti

Tomorrowland seli u Amsterdam!

nedjelja, ožujka 10, 2019
Elena
Tomorrowland seli u Amsterdam!

Tomorrowland se baš raspalio i izgleda da organizatori festivala 15. obljetnicu njegovog postojanja slave u velikom stilu.

Prvo Tomorrowland Winter, zatim pokretanje Tomorrowland: One World online radija, zatim brutalni lineup koji će se kroz dva vikenda izredati na centralnom festivalskom događanju u Belgiji i sad objava kako Tomorrowland stiže na Amsterdam Dance Event, najveće svjetsko događanje na temu elektronske glazbe.

U sklopu ovogodišnjeg ADE-a Tomorrowland će “okupirati” masivni Ziggo Dome 17. i 18. listopadapod nazivom “OUR STORY – 15 Years Tomorrowland“. Kako će svojevrsni indoor festival i glavni stageizgledati, tek nam ostaje vidjeti u narednim mjesecima, no sa svim koracima koje organizatori poduzimaju iz godine u godinu s ciljem jačanja i daljnje gradnje ovog ionako jakog branda, ne sumnjamo u njegovu veličanstvenost.

Video kojim Tomorrowland tiza svoj dvodnevni show u Amsterdamu uključuje snimke s prethodnih izdanja festivala, a u njima se pojavljuju izvođači kao što su Swedish House Mafia, Skrillex, David Guetta i Afrojack, što bi potencijalno moglo otkriti barem dio lineupa koji se sprema.

Bilo kako bilo, bit će ovo jedan od evenata o kojem će sigurno najviše pričati na ovogodišnjem Amsterdam Dance Eventu. Ulaznice će se u prodaji naći 25. svibnja u 17h po našem vremenu, a registrirati se za njihovu kupnju možeš na official siteu.

"#tomorrowland"

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu