Novosti

The Cure zapalio Jarun!

nedjelja, lipnja 30, 2019
Saša
The Cure zapalio Jarun!

 

Nastup kojeg su svi nestrpljivo iščekivali zatvorio je line-up na glavnoj pozornici 14. po redu INmusic festivala. Jedan od najuspješnijih alternativnih rock bandova dvo i po satnom svirkom zapalio je Jarun. Podsjetimo se, kultni bend posjetio je Zagreb u sklopu turneje kojom slavi 40 godina postojanja.  

Zbog hitova "A Forest", "Boys Don't Cry", “The Love Cats”, “Lullaby”, “Just Like Heaven”, “Lovesong”, “Pictures of You” i “Friday I’m In Love” mnogi su obožavatelji došli na zagrebački Otok mladosti iz različitih dijelova svijeta.

Koncert nije prošao bez poteškoća jer je nakon sat vremena razglas utihnuo zbog nestanka struje (kasnije informacije pak govore da je razlog bio kvar na dijelu opreme). Sve se na pet minuta zaustavilo, a koncert je nakon otklanjanja poteškoća nastavljen, ali s nešto lošijim zvukom što je pomalo razočaralo obožavatelje koji su cijeli život čekali kako bi čuli vrhunsku grupu uživo.

Treći i zadnji dan INmusica bio je izvrsno posjećen što naravno zbog legendarnog benda The Cure, što zbog ostalih izvrsnih izvođača poput američke kantautorice Laure Pergolizzi, svijetu poznate pod umjetničkim imenom LP, svima poznatih Kojota sa svojim prepoznatljivim repertoarom te Petera Bjorna and Johna na Hidden Stageu. Uz njih su nastupili i mnogi drugi vrhunski glazbenici, a zabava je trajala do kasno u noć.

 

Foto: The Cure

""

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu