Novosti

The Chainsmokers izdali novi singl ''Everybody Hates Me''

nedjelja, ožujka 25, 2018
Dijana Šimunić
The Chainsmokers izdali novi singl ''Everybody Hates Me''

Megapopularni američki glazbeni duo The Chainsmokers izdao je novi singl pod nazivom ''Everybody Hates Me''. Ovo je ujedno njihov treći singl ove godine, uz hitove ''Sick Boy'' i ''You Owe Me''. Novi audio ''Everybody Hates Me'' još je jedan pokazatelj vrhunske produkcije The Chainsmokersa. Dobitnici nagrade Grammy ovim singlom odmah su osvojili obožavatelje, a dosad ga je na Youtubeu preslušalo više od sedam milijuna fanova.

https://youtu.be/XvIpLfV5GKo

Singlom su pokazali određeno odstupanje od ljubavnih stihova te se bazirali na nešto mračnije izdanje. Američki producentski duo svoj novi singl prvi je put izveo na nastupu u Beču, a predstavljen je kao finalna pjesma ''Memories...Do Not Open'' svjetske turneje. Iako se tada počelo nagađati da bi bend odmah trebao izdati i služebni audio pjesme, na kraju su se ipak odlučili za plasiranje singla ''You Owe Me'', hita koji je također privukao velik broj fanova.

Alex Pall i Drew Taggart na svjetsku scenu došli su zahvaljujući hitu ''Selfie'' iz 2014. godine. Do danas su izdali mnogo velikih hitova koji redovito zauzimaju prva mjesta svjetskih top ljestvica. Surađivali su sa mnogim slavnim imenima, a posebno je uspješna njihova suradnja s bendom Coldplay. Singl ''Something Just Like This'' na Youtubeu ima preko milijardu pregleda, a rado je slušan hit u klubovima u cijelom svijetu.

https://youtu.be/FM7MFYoylVs

Redovito plasiranje novih hitova i oduševljavanje široke publike izdanim singlovima pravi su dokaz da The Chainsmokers nije bend koji se igrom slučaja našao na popisu najpopularnijih bendova današnjice, već će njihova dominacija na glazbenoj sceni itekako potrajati.

 

Foto: Preuzeto s https://www.facebook.com/thechainsmokers/

"Izdanim singlom ''Everybody Hates Me'' The Chainsmokersi su pokazali određeno odstupanje od dosadašnjih ljubavnih stihova te se bazirali na nešto mračnije izdanje"

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu