Novosti

SWEDISH HOUSE MAFIA PRIPREMA SPEKTAKL ZA PAMĆENJE!

nedjelja, kolovoza 25, 2019
Elena
SWEDISH HOUSE MAFIA PRIPREMA SPEKTAKL ZA PAMĆENJE!

Sva sreća da smo Swedish House Mafiu ove smo godine mogli uživo slušati i gledati na Ultri Europe u Splitu. Kažemo sva sreća jer su dečki zbog visokih produkcijskih zahtjeva i standarda jako oprezni oko biranja festivala na kojima nastupaju. Nakon što su otkazali nastupe na nekoliko festivala i tako razočarali nekolicinu svojih fanova, izgleda da spremaju jedan od najvećih showova u svojoj karijeri. Ako ne i najveći...

Creamfields festival koji će se održati ovog vikenda na svojim je društvenim mrežama objavio kako će SHM u nedjelju održati svoj najveći nastup do sad. Dečki u nedjelju spremaju extended live set koji počinje u 21:15h i traje do samog kraja festivala. Produkcija koju spremaju za ovaj show toliko je velika da jeorganizatorima potreban jedan cijeli dan samo kako bi zamijenili setup stage-a.

Nije novost da se ovom trojcu prilagođavaju festivalske pozornice, kao što je bio slučaj i na našoj Ultri, ali baš da im je za promjenu potrebno 24h? Vidjet ćemo što možemo očekivati.

Inače, Creamfields svojim jakim lineupom  na kojem se između ostalog nalaze i deadmau5 i Calvin Harris, ozbiljno konkurira u utrci za jedan od najboljih svjetskih festivala te je već sad komotno rame uz rame velikim igračima kao što su ULTRA, Tomorrowland i EDC.

 

Foto: https://wallpaperset.com/swedish-house-mafia-wallpapers

""

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu