Novosti

Svjetski poznati DJ DON DIABLO održao humanitarni koncert u klubu Opera

srijeda, travnja 04, 2018
Dijana Šimunić
Svjetski poznati DJ DON DIABLO održao humanitarni koncert u klubu Opera

Nizozemski DJ i jedan od najuspješnijih glazbenika današnjice Don Diablo u zagrebačkom klubu Opera održao je humanitarni koncert za pomoć štićenicima iz udruge Ljubav na djelu. Pritom je upoznao 19-ogodišnjeg Eduarda Paradinovića, inače njegovog velikog obožavatelja koji godinama vodi tešku bitku s osteosarkomom - malignim tumorom kostiju. Koncert je održan u sklopu njegove humanitarne europske turneje ''A Better Future Tour'' kojom na plemenit i nesebičan način pomaže oboljelima. Sav novac od prodaje ulaznica za turneju darovat će onima kojima je to najpotrebnije. Odaziv je bio ogroman, a zagrebačka Opera bila je popunjena do posljednjeg slobodnog mjesta.

Don Diablo inače je glazbenik velikog srca koji redovito pomaže bolesnima i potrebitima, a koji je i sam bio suočen s problemom malignih bolesti. Naime, njegov otac preminuo je upravo od posljedica borbe sa zloćudnim tumorom. Mladi DJ svoju je životnu tragediju pretvorio u hvalevrijedan poziv kako bi pomogao svima koji se godinama bore s istim problemom.

Svjetski poznati DJ dosad je sudjelovao je u mnogo različitih humanitarnih akcija kao što je KWF Dutch cancer society – humanitarna akcija koja se zalaže za borbu protiv svih vrsta malignih oboljenja. Jedan od najpoznatijih DJ-eva današnjice pred oduševljenom zagrebačkom publikom izveo je neke od svojih najvećih hitova kao što su ''Take Her Place'', ''Head Up'', ''Don't Let Go'' i ''Killer''.

 

Foto: https://www.facebook.com/OfficialDonDiablo/

"Svjetski poznati DJ i veliki humanitarac Don Diablo dosad je sudjelovao je u mnogo različitih humanitarnih akcija kao što je KWF Dutch cancer society – humanitarna akcija koja se zalaže za borbu protiv svih vrsta malignih oboljenja"

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu