Koncerti

Svjetska DJ zvijezda Roger Sanchez u Zagrebu!

Četvrtak, Ožujak 07, 2019
Elena
Svjetska DJ zvijezda Roger Sanchez u Zagrebu!

Zagreb, u petak 22. ožujka ugošćuje popularnog DJ-a, Rogera Sancheza, koji obećava nastup za pamćenje!

Nastupa na brojnim svjetskim festivalima poput Glastonburyja, a za njegove nastupe na Ibizi svakoga se ljeta pomama za kartama je sve veća. Očito da je Sanchez kao vino, što stariji to bolji! 

Zagrebački klub Magic, kako kažu, priprema posebno gostovanje. Zvučni i svjetlosni efekti bit će posebno atraktivni, a na njima radi tim najboljih hrvatskih stručnjaka. Tehnički rider američke zvijezde nije lako zadovoljiti, no bit će nešto posebno što zagrebačka publika nema često prilike doživjeti.

Roger Sanchez karijeru je započeo u New Yorku kao student arhitekture s velikim darom za umjetnost. Danas dominira ogromnim plesnim podijima i predvodi festivale na svim stranama svijeta. Ljubav za stvaranjem glazbe prepoznao je njegov otac, inače inženjer, koji ga je potaknuo da se bavi upravo glazbom. Prva ploča Dreamworld izašla je 1990., a tada je prvi put počeo i producirati glazbu. Remiksao je brojne slavne glazbenike među kojima su Michael Jackson, The Police, Diana Ross, Jamiroquai te Maroon 5.

Prestižnu nagradu Grammy osvojio je  za najbolju remiksanu stvar od No Doubt Hella Good. Legenda je podcastanja, dobio je prvu ikad nagradu za najbolji podcast na međunarodnim glazbenim nagradama 2007. Njegov trenutni podcast Release Yourself povlači više od 10 milijuna slušatelja iz cijelog svijeta. Svake godine slaže i istoimenu kompilaciju koja na jednom mjestu spaja njegove najbolje uratke kao i glazbu poznatih glazbenika te onih u usponu.

Zagrebački klub Magic ovim gostovanjem  daje do znanja da prerasta u vodeće regionalno mjesto zabave.

"Postati legendom elektroničke glazbe nije mali uspjeh, ali i kompliment. Jedan od onih koje možemo nazvati legendom DJinga zasigurno je Roger Sanchez, nagrađen Grammyjem 2003. godine. Ovaj američki DJ i danas je jedan od najtraženijih na svijetu, a u petak, 22. ožujka u Zagrebu će održati koncert. Kako najavljuje, nastup u klubu Magic bit će jedno posebno glazbeno putovanje njegovom karijerom."

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu