Novosti

SONIDO URBANO - Uskoro na CroMusic TV !

Utorak, Listopad 16, 2018
Tomislav Šušić
SONIDO URBANO - Uskoro na CroMusic TV !

Predstavljamo SONIDO URBANO ili u prijevodu latino glazbeni trend imenom „Urbani Zvuk“.

Na Cromusic tv-u započeli smo novo poglavlje i sretni smo što ti možemo predstaviti SONIDO URBANO ili u prijevodu  latino glazbeni trend imenom „Urbani Zvuk“.

Od izvođača kao prvi na listi najslušanijih je reper Bad Banny  sa pjesmom Mía (moja) koja dolazi u suradnji s poznatim reperom Drake-om.

Pjesma je otpjevana na španjolskom jeziku, a veliko iznenađenje je bilo kako Drake tako dobro izgovara španjolski tekst. Pitanje je ima li neke korjene sa Puerto Rica, od kuda i dolazi sam trend!

Pjesma je totalni hit, pa evo ti linka, uživaj i poslušaj. Video ima u dva tjedna preko 40 milijuna pregleda, i broj 2 je na top trending listi.

 

 

DrugI po redu urbanog žanra je Yandel, predstavio je prije nekoliko dana hit Te amaré.

Nemoj se začuditi kada ga čuješ po prvi puta. Ne možeš predvidjeti budućnost ali ovo je nešto što će se slušati dugo.

Pjesma je totalno romantične tematike ali u poznatom latino ritmu.

 

Treći na ljestvici nam dolazi onaj čiji je megapopularni hit svima bio u bokovima i u ušima, dobro poznati zavodnik, Luis Fonsi ovaj puta u duetu sa pjevačem imenom Ozuna.

Ovaj poznati i nagrađivani duo iz Puerto Rica napravili su još jednu pozitivnu i plesom nabijenu pjesmu.

Pjesma se zove Imposible i stoji uz bok hitovima Despacito, Échame la culpa i Calypso.

Fonsi kaže „ponekad mi muškarci trebamo biti iskreni sa svojim osjećajima te ih ogoliti, a to najbolje možemo iskazati kroz ritam i osjećaj u romantičnoj pjesmi“.

Dok je pisao tekst mislio je na važnost iskazivanja osjećaja i zato je smatrao da suradnja sa Ozunom donosi dobru kombinaciju urbanog i romantičnog ritma.

 

Želimo ti prenjeti malo toplog Puerto Rica jer kod nas je svaki dan tmurno i kišovito, a za dobar dan ti predlažemo da pojačaš ton i ne razmišljaš o listopadu nego toplom ljetu.

 

Foto: Drake by Christopher Polk/Getty Images for Coachella, Bad Bunny by Kevin Winter/Getty Images, Art by Alan Lopez for Remezcla

""

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu