Novosti

Sean Paul dolazi na Rise Up festival!

petak, svibnja 31, 2019
Saša
Sean Paul dolazi na Rise Up festival!

Svi se u zadnje vrijeme pitaju gdje to u Hrvatskoj nastupa Sean Paul?!?! Naravno da mi znamo, a odgovor je.......... na RISE UP FESTIVALU!

Radi se o trodnevnom festivalu koji će se održati od 5. do 7. srpnja u Poreču. Obilježite početak ljetne sezone uz ritmove najboljih izvođača iz regije, ali i čitavog svijeta.

 Za ljubitelje strane glazbe tu je velika zvijezda Sean Paul, ali i Nizozemac Don Diablo koji slovi za jednog od najvećih Dj-eva današnjice te najveća svjetska progressive house legenda- Hernan Cattaneo.

Za one koji se pak bolje snalaze u domaćim vodama, tu su regionalne zvijezde poput Željka Joksimovića, Raste i Connecta.  Veliko je iznenađenje i nastup sastava KUKU$. Ako vam ovi hip hoperi nisu poznati po imenu, sigurno ćete znati kad vam kažemo „OĆE K***C „.

Festival je poznat po tome da svake godine dovodi jaka imena svjetske i domaće glazbene scene pa su tako u protekle tri godine nastupali Rita Ora, John Newman, Roger Sanchez, Icona Pop, RedFoo, Rudimental, Faithless, Sister Bliss, Shaggy, Inna, Vanillaz te mnoga poznata domaća i regionalna imena.

Pravo je iznenađenje cijena ulaznica koja se kreće od 99 kn do 129 kn za jedan dan festivala! Što reći, pakirajte kofere i pravac Poreč, točnije Uvala Peškera.  

 

Foto: Getty Images

"Festival će u tri dana zadovoljiti i najistančanije ukuse jer već tradicionalno dovodi najveće svjetske i regionalne zvijezde!"

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu