Novosti

SEA STAR FESTIVAL U UMAGU: najavljena najveća imena svjetske glazbene scene

Utorak, Ožujak 20, 2018
Dijana Šimunić
SEA STAR FESTIVAL U UMAGU: najavljena najveća imena svjetske glazbene scene

Sea Star festival ove će se godine održati od 24. do 27. svibnja u Umagu, a nakon fenomenalog prošlogodišnjeg izdanja ne sumnjamo da će se ulaznice vrlo brzo rasprodati. Ovaj festival prvi se put održao lani i odmah privukao veliki broj glazbenih fanatika iz cijele Europe, ali i šire. Podaci govore da je festival u četiri dana koliko se održavao posjetilo više od 50 tisuća ljudi.

U poznatoj laguni kopleksa Stella Maris u Umagu publiku će u svibnju zabavljati mnoga poznata imena svjetske glazbene scene. Najavljeni su nastupi megapopularnih izvođača kao što su Dimitri Vegas & Like Mike, Hurts, Robin Schulz, Paul van Dyk, Disciples, Filatov & Karas, Ofenbach, Tram 11, Detour, Dječaci, Edo Maajka & bend, Mattn i mnogi drugi. Organizatori su također najavili i nekoliko iznenađenja koja neće otkriti do samog početka festivala.

Sea Star Festival prvi put je održan lani, a prvenstveno je bio namijenjen kao proširenje Exit festivala na istarsku obalu. Na ukupno sedam pozornica (Tesla Main Stage, Nautilus Arena, Silent Octopus, Zion Beats, Cinema Stage, Exotic Laguna i Goldfish Stage) dosad su nastupili vrhunski headlineri sa svojim najvećim hitovima, a Sea Star osvojio je simpatije posjetitelja iz cijelog svijeta. Festival je svoj uspjeh dokazao osvojivši nagradu ''Ambasador'' za najbolji novi festival, ali i nominacijama za najbolji novi festival u Europi na EFA nagradama.

https://youtu.be/AxzHoK7PlyA

Sea Star festivalom prenesena je magija Exit festivala, ali je ipak zadržana posebnost Jadranske obale i atraktivnog istarskog ugođaja. Zahvaljujući organizaciji, Umag je postao jedan od omiljenijih odredišta za ljubitelje elektronske glazbe, ali i ostalih glazbenih žanrova. Festival predstavlja idealnu lokaciju za lude ljetne partyje, ali je i dovoljno izolirana da se posjetitelji mogu opustiti i pobjeći od stresne svakodnevice. Osim kampa koji se nalazi u samom kompleksu festivala, posjetitelji mogu odsjesti u opremljenim vilama, hotelima i apartmanima u neposrednoj blizini Sea Stara.

Ulaznice za festival već su u prodaji, a možete ih pronaći na službenim stranicama Sea Star festivala.

 

Foto: Preuzeto s https://www.seastarfestival.com/

"Najavljeni su nastupi megapopularnih izvođača kao što su Dimitri Vegas & Like Mike, Hurts, Robin Schulz, Paul van Dyk, Disciples, Filatov & Karas, Ofenbach, Tram 11, Detour, Dječaci i mnogi drugi"

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu