Novosti

Sea Star festival okupio oko 40.000 ljudi!

Utorak, Svibanj 28, 2019
Saša
Sea Star festival okupio oko 40.000 ljudi!

Dragi naši, s ponosom i puni dojmova javljamo vam da smo odradili još jedan Sea Star festival koji je svojim brutalnim line-upom predvođenim Wu- Tang Clanom, Ninom Kravitz i Svenom Vathom privukao u lagunu Stella Maris oko 40.000 ljudi!

Ovo „puni dojmova“ posebno naglašavamo jer smo imali čast razgovarati s ekipom iz Wu-Tang Clana, takozvanim bogovima rapa. Osim razgovora s poznatim rapperima, za vas smo pripremili i brojne druge intervjue poput onog s popularnim Mahmutom Orhanom,  regionalnom senzacijom Krankšvester, grupom Nola, High5...

Sea star koji je 2018te nominiran za najbolji europski festival, uspio je pozornicom, audio-vizualnim efektima i cjelokupnom produkcijom podignuti ljestvicu još više. Da bi vam sve bilo jasno bilo je dovoljno samo pogledati stageove od kojih je svakako najimpozantniji Addiko Tesla stage.

Ovaj se festival izdvojio i po svom plemenitom srcu jer je EXIT fondacija i ovaj četverodnevni muzički spektakl iskoristila da nastavi STARS4KIDS akciju prikupljanja stvari od izvođača u humanitarne svrhe.

Ne želimo vam sve unaprijed otkriti nego ako vas zanima kako izgleda kada se spoje sunce, more, predivni Umag i vrhunski izvođači, pogledajte u našem prilogu koji će se emitirati u srijedu, 29.5. u 23h na DMC TV i u četvrtak na našem CroMusic portalu!

Link za DMC TV : https://www.dailymotion.com/video/x654kut?fbclid=IwAR2xwcnHmtafl5yJtcfD1Jv1_YxELvG4dpoekqNQOpRb8Y6hlYlGBW4-5EM 

 

Foto: https://www.exitfest.org

"Oko 40.000 ljudi okupilo se u laguni Stella Maris kako bi uživalo u ritmovima najbolje strane i domaće glazbe, a ukoliko i vi želite osjetiti djelić uzavrele atmosfere, pratite nas na DMC Tv i CroMusic portalu!"

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu