Novosti

Rita Ora ima novi spot!

petak, ožujka 08, 2019
Saša Tarbuk
Rita Ora ima novi spot!

 

Popularna britanska pjevačica porijeklom iz Kosova ovih je dana objavila spot za singl „Only Want You“. Spot je snimljen za remix verziju pjesme nastale u suradnji sa 6lackom. Izvorna pjesma nalazi se na Ritinom drugom studijskom albumu „Phoenix“ izdanom 2018.godine.

Spot prikazuje različite verzije plavokose pjevačice. U prvom kadru vidimo Ritu kako se na telefon žali prijateljici jer novinari šire tračeve o njoj, a potom odlazi u restoran kako bi se smirila. Tamo je nakon nekog vremena prepoznaju paparazzi, a u bijegu od nasrtljivih fotografa pomaže joj draga konobarica koju također glumi Rita. Na kraju spota pjevačica pokazuje svoju glamuroznu stranu pjevajući pred publikom u večernjoj toaleti.

Album "Phoenix" zaradio je izvrsne kritike struke. Singl „Let You Love Me“ s istog albuma zasjeo je na brojne top 10 ljestvice uključujući UK gdje se našao na visokom 4.mjestu. To je bila Ritina 13.pjesma koja je u UK pozicionirana u top10 čime je Rita oborila rekord i postala pjevačica s najviše top10 hitova u UK.    

U tijeku je i Ritina svjetska turneja kojom promovira album „Phoenix“. Turneja je započela nastupom u Melbourneu, a nastavit će se diljem Australije i Azije. Rita će također posjetiti i veći dio Europe, a München, Zürich, Milano i Pariz samo su neki od gradova na listi.

 

Foto: Screenhot iz spota Only Want You (https://youtu.be/oaBk14Kjy5s)

""

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu