Novosti

Rita Ora dolazi u Zadar!

subota, lipnja 29, 2019
Saša
Rita Ora dolazi u Zadar!

Sada je službeno! Megapopularna Rita Ora potvrdila je svoj koncert u Zadru koji će se održati 30.kolovoza na ŠC Višnjik.

Pjevačica moćnog glasa i brojnih hitova posjetit će Zadar u sklopu turneje kojom promovira novi album "Phoenix". Album je već ostvario nevjerojatnih 330 milijuna emitiranja samo u Velikoj Britaniji.

Rita  je prošle godine nastupila na Rise Up festivalu u Poreču i od tada Hrvatska nestrpljivo očekuje njen ponovni dolazak. Dobra vijest je da ŠC Višnjik može primiti više od 10.000 ljudi tako da će većina obožavatelja uspjeti doći do karte.

Podsjetimo se, Rita je nedavno ušla u povijest i oborila rekord star 30 godina jer je singl 'Let You Love Me' postao njena 13. pjesma koja je ušla na ljestvicu top 10 singlova, čime je Rita postavila novi rekord britanske ljestvice imajući najviše pjesama u top 10.

Koncert u Zadru odjeknuo je u svim medijima i očekuje se ogromna posjećenost. Cijena karata još nije poznata, ali pratite nas na portalu i društvenim mrežama jer ćemo vas obavijestiti čim bude priopćena.

 

Foto: Instagram

""

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu