Novosti

Poznata nova imena za Ultru: u Split dolazi i ljubitelj publike Steve Aoki

petak, travnja 27, 2018
Dijana Šimunić
Poznata nova imena za Ultru: u Split dolazi i ljubitelj publike Steve Aoki

Svi oni koji su s nestrpljenjem iščekivali nova glazbena pojačanja najpoznatijeg ljetnog festivala u Hrvatskoj mogu odahnuti -  poznat je drugi dio lineupa za još jedno ludo izdanje Ultra Europe. Ljubitelj domaće publike i jedan od najuspješnijih DJ-eva današnjice Steve Aoki jedno je od 40 novih glazbenih imena koja će ovog ljeta nastupiti na Ultra Europe Festivalu.

Organizatori su odlučili uvelike obogatiti lineup za Ultru, a najnovija imena koja će nastupiti na Poljudu osim Aokija uključuju izvođače kao što su Jamie Jones, Joseph Capriati, Loco Dice, The Martinez Brothers, Paco Osuna, Seth Troxler, Ben Nicky, Blastoyz, Charlotte De White, Cheat Codes, Cosmic Gate, Crankdat, Dense & Pika, Disto, Dr Phunk, Marlo, Matisse & Sadko, Merk & Kremont, Nic Fanciulli, NLW, Ravitez, Retrohandz, Ricky Breaker, Sick Individuals, Suyano, Tomy Declerque, Eats Everything, Estiva, Gregor Salto, Ilan Bluestone, Jewelz&Sparks, Julian Jordan, Kaaze, Khomha, KIIDA, Kura, Lost Kings, Maddix i Vini Vici.

https://youtu.be/MpdVUsCsSPo

Najveće iznenađenje i vjerojatno jedno od omiljenijih imena ovogodišnje Ultre - Stevea Aokija nije ni potrebno posebno predstavljati, ali sa sigurnošću možemo reći da je jedan od najuspješnijih DJ-eva današnjice. U svijetu glazbe postao je poznat zahvaljujući hitu ''Selfie'', a njegovi kasniji singlovi redovito su pri vrhu na gotovo svim svjetskim top ljestvicama. Ovaj ekcetrični američki DJ poznat je po svojim ultraspektakularnim scenskim nastupima koji publiku uvijek ostave bez daha. Aoki je već nastupao na Ultra Europe Festivalu, a lani je nastupom oduševio sve prisutne obožavatelje.

Ultra Europe Festival tako će šestu godinu zaredom okupiti najveća imena house i techno glazbene scene. U trajanju od 6. do 8. srpnja Poljud će još jednom postati omiljena ljetna destinacija i središte najpoznatijeg festivala elektronske glazbe u svijetu. Najspektakularnija ljetna pozornica na Poljudu i ove bi godine trebala okupiti oduševljene obožavatelje iz Hrvatske, ali i ostatka svijeta.

 

Foto: https://ultraeurope.com/gallery/

"Poznata su nova imena za linup Ultra Europe Festivala, a najavljena imena oduševila su obožavatelje iz cijelog svijeta"

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu