Novosti

POVRATAK KOJI SMO ČEKALI: SWEDISH HOUSE MAFIA na Ultra Music Festivalu

utorak, ožujka 27, 2018
Dijana Šimunić
POVRATAK KOJI SMO ČEKALI: SWEDISH HOUSE MAFIA na Ultra Music Festivalu

Dugoočekivani povratak megapopularnog trojca Swedish House Mafie na pozornicu Ultra Music Festivala u Miamiju razveselio je brojne fanove koji su ponovni susret već dugo iščekivali. Iako se već mjesecima nagađalo o njihovom povratku na svjetsku glazbenu scenu, do Ultra Music Festivala u to nitko nije bio u potpunosti siguran.

IT WAS TIME... pic.twitter.com/yYTnNVp4aB

— Swedish House Mafia (@swedishousemfia) March 26, 2018 " target="_blank">

20. obljetnica Ultra Music Festivala nije mogla proći bez iznenađenja, a najveće su iznenađenje ipak priredili Axwell, Sebastian Ingrosso i Steve Angello, poznatiji kao Swedish House Mafia. Nakon petogodišnje stanke, ponovno su udružili snage i priredili povratnički nastup za pamćenje. Pred oduševljenom publikom puštali su neke od svojih najvećih hitova ''Miami 2 Ibiza'', ''Save the World'', ''Greyhound'' i ''One (Your Name)'', a njihov je nastup popratio i spektakularni vatromet. Zatvorili su festival u velikom stilu, onako kako samo oni to znaju.

Oduševljenje povratničkim nastupom Swedish House Mafie nije mogla sakriti ni publika, ali ni svjetski poznati DJ-evi kao što su Afrojack, Hardwell, MAKJ, Cedric Gervais, LIKE MIKE i mnogi drugi. Trojac Swedish House Mafie posljednji je put zajedno nastupio upravo na Ultra Music Festivalu 2013. godine u Miamiju gdje su pred okupljenom publikom iznenada najavili kraj dugogodišnje uspješne suradnje.

 

Foto: Preuzeto s https://ultramusicfestival.com/official-notice

"Swedish House Mafia potvrdila je svoj povratak nastupom na Ultra Music Festivalu i tako razveselila sve fanove diljem svijeta. Zapalili su pozornicu u Miamiju i tako još jednom potvrdili da su jedna od najboljih EDM senzacija današnjice"

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu