Novosti

OVO SMO ČEKALI: THE CHEMICAL BROTHERS STIŽU U ZAGREB!

utorak, srpnja 23, 2019
Elena
OVO SMO ČEKALI: THE CHEMICAL BROTHERS STIŽU U ZAGREB!

Bez nekih pompoznih najava i tizanja, jučer je nenadano na Facebooku osvanuo službeni event u kojem stoji kako legendarni The Chemical Brothersi stižu u Zagreb!

Nastupit će u subotu 12. listopada u Domu sportova, a ulaznice su već sad u prodaji.  Pretprodajna cijena iznosi 430 kuna za parter te 350 kuna za tribine, a mogu se nabaviti putem sustava Eventim.

Više od 20 godina The Chemical Brothers iznova definiraju elektroničku glazbu, kao i doživljaj iste. Njihovi nastupi uživo evoluirali su od skromnih londonskih klubova do najvećih svjetskih pozornica, a osnovna ideja ostala je ista: njihov koncert kreira transcendentalni audio-vizualni prostor kojem se publika jednostavno prepusti i izgubi u njemu.

Nastupi ovog electro dvojca nisu samo DJ setovi, već kompletan vizualno glazbeni događaj praćen spektakularnom vlastitom produkcijom, kojom stvaraju sasvim novo iskustvo i jedno od najzanimljivijih doživljaja glazbe općenito.

Grupu su osnovali Tom Rowlands i Ed Simons, a duo iz Machestera se uz Prodigy i Fat Boy Slim smatra jednim od pionira big beat žanra elektroničke glazbe. Posljednji, deveti album “No Geography“ izdan prije svega par mjeseci, pokupio je odlične kritike i riječi hvale.

U Hrvatskoj su posljednji put nastupili na Ultra Europe festivalu u Splitu 2015. godine te u Novalji na otoku Pagu 2010.

 

Foto: https://www.last.fm/music/The+Chemical+Brothers/+images/6c7624f5496f4b77a92e367bb127326e

""

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu