Novosti

OKRIVITE BEBICU

petak, travnja 17, 2020
Lucija Markić
OKRIVITE BEBICU

Američki reper Jonathan Lyndale Kirk, publici poznat kao DaBaby, sinoć je iznenadio fanove i izdao album imena "Blame It on Baby". Obožavatelji i mediji nagađaju da specifično ime albuma možemo zahvaliti zakonskim zavrzlamama s kojima se bori od početka karijere. Jedna od njih potaknuta je i događajem koji se odvio prije samo nekoliko tjedana, za vrijeme trajanja njegove američke "Up Close N Personal" turneje, na kojoj je ošamario jednu od obožavateljica iz publike jer mu je zasmetala bljeskalica s njezina mobitela. Unatoč eksplozivnom karakteru, DaBaby je trenutno jedan od najzamjećenijih novih repera na američkoj sceni, a u nešto više od godine dana izdao je čak tri studijska projekta: debitantski album "Baby on Baby" izašao je u ožujku 2019. godine, drugi album "Kirk" izdao je svega pola godine nakon te spomenuti "Blame It on Baby" star svega nekoliko sati. 

Album sadrži 13 pjesama, uključujući novi singl "Find My Way", a specifičan je i po brojnim glazbenim suradnjama koje se na njemu mogu naći, poput onih s Quavom, Futurom, Roddy Ricchom, Ashanti, Megan Thee Stallion, A Boogie with da Hoodijem i NBA YoungBoyem. Producent albuma je DJ K.i.D, uz potporu Jetsonmadea, London On Da Tracka i drugih, a reper se nada da će s ovim projektom postići isti uspjeh kao s prethodnim albumom, koji je prošlog listopada dosegao prvo mjesto Billboard 200 ljestvice.

 

Fotografija: This is the cover art for Blame It on Baby by the artist DaBaby. The cover art copyright is believed to belong to the label, Interscope, or the graphic artist(s).

Izvor: https://www.billboard.com/

""

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu