Novosti

Ofenbach - još jedno pojačanje Sea Star Festivala

utorak, svibnja 22, 2018
Dijana Šimunić
Ofenbach - još jedno pojačanje Sea Star Festivala

Ofenbach je novo ime na svjetskoj glazbenoj DJ sceni i fenomenalno pojačanje ovogodišnjeg Sea Star Festivala u Umagu. Sigurno ste čuli za njihove megahitove ''Katchi'' i ''Be Mine'' koji su u vrlo kratkom roku osvojili prva mjesta na svim većim glazbenim ljestvicama u Europi, ali i u svijetu.

Ovaj svestrani francuski DJ duo sastoji se od dvojice uspješnih glazbenika, performera i producenata - Doriana Loa i Césara de Rummela. Dorian i Césara prijatelji su još od ranog djetinjstva, a sa zajedničkom glazbenom suradnjom službeno su započeli nedavno - 2014. godine. Nije im dugo trebalo da postanu poznati u svijetu elektronske glazbe, a danas svojim zaraznim hitovima osvajaju fanove diljem svijeta. Na veliko oduševljenje i zadovoljstvo hrvatske publike najavljeni su za glavni lineup drugog po redu Sea Star Festivala.

https://youtu.be/Ycg5oOSdpPQ

Sea Star Festival u Umagu ove će se godine održati od 24. do 27. svibnja, a okupit će preko 90 vrhunskih glazbenika iz cijelog svijeta. Bit će tu zaista svega - od megapopularnih DJ-eva, pop zvijezda pa sve do alternativaca, repera i domaćih rockera. Ne sumnjamo da nas čeka još jedan ludi provod i zabava do dugo u noć, a sve to uz taktove fantastične glazbe i nastupe vrhunskih svjetskih izvođača.

 

Foto: Lloyd Pursall

"Lineup ovogodišnjeg Sea Star Festivala nije nimalo razočarao, a jedno od najvećih imena najavljenih za ludi provod u Umagu je i Ofenbach - fantastični DJ duo iz Francuske"

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu