Novosti

Novotarija 2019: CroDJ emisija

Ponedjeljak, Veljača 11, 2019
Elena
Novotarija 2019: CroDJ emisija

S Novom godinom dolaze i nove odluke kažu. E pa i mi smo krenuli tim putem. Za sezonu smo spremili novu emisiju, kroz koju će Vas voditi naše novo lice, Elena. Ugostiti ćemo naše mlade, ali i dobro poznate DJ-eve s područja Hrvatske, a i šire. Jest

Kako smo i obećali tako i ispunjavamo. Polijetanje je službeno počelo. U središtu pozornosit našao se novi projekt, emisija #CroDj koja će ugošćavati nova i stara lica Hrvatske DJ scene, ali i šire. Domaćica emisije biti će Elena Dizdar, lice s modnih pista i studentica koja će se okušati u svijetu voditelja. Naša nova #spaceshuttle platforma trajati će 60 minuta. 

Prvih 15 minuta Elena, alfa i omega emisije, ispitati će život, karijeru, ali i druge sočne detalje svakog DJa. Ostalih 45 minuta biti će rezervirano za puštanje mixeva kojima će gosti zagrijavati party atmosferu. Osim intervijua i mixeva, provest ćemo Vas kroz se novotarije i detalje iz noćnog života. Druženje zakazujemo svake srijede i petka u večernjim satima.

Emisija je definitivno za svačiji ukus, ali i za sve one koji se zagrijavaju za party, trening ili se samo žele opustiti nakon posla i faksa. Stay tuned i očekujte neočekivano!

"#CroDJ #dobravibra"

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu