Novosti

Najbolji i najbogatiji lineup u povijesti festivala Graffiti na Gradele

Utorak, Srpanj 10, 2018
Laura Tešić
Najbolji i najbogatiji lineup u povijesti festivala Graffiti na Gradele

 Bol na Braču i ove godine od 26.do 28. srpnja domaćin je sedmog izdanja festivala Graffiti na Gradele. Publiku očekuje dosad najbolji lineup u povijesti festivala sa najvećim imenima domaćeg hip hopa. I dalje potpuno besplatan festival ugostiti će mlade graffitere, street art umjetnike, dizajnere, glazbenike, DJ-eve, skatere i ostale posjetitelje iz cijele regije i drugih zemalja.

Već tradicionalno će nastupiti High5 i Kuku$ koji će ove godine svoj nastup podebljati hitovima s novog albuma „BackStage Boys“ te Kuku$ovog albuma “Anđeli i bomboni“. Vrućinu ljetnih dana dodatno će pojačati splitski reper Vojko Vrućina koji je ove godine izdao svoj prvi solo album. Lineup će upotpuniti osječka senzacija Krankšvester i nastup te veliki povratak Marina Ivanovića Stoke.

Za dobru atmosferu i after pobrinut će se DJ Oliver, Tikach i VRH, a pridružit će im se i Zembo Latifa, Kuna, Rofellos, Niki Peducci i još par dobro poznatih imena.

Svjetski poznati street arteri poput Zoera i Velveta iz Francuske, Nijemca Flying Förtressa i Španjolaca Sebasa Velasca i Iñiga Sesme iscrtavat će poznate zidove Bijele Kuće na Braču.

Sjajan lineup, hip hop i urbana kultura, street art te besplatan upad dovoljno su dobri razlozi da svoj godišnji planirate provesti na ovom posebnom morskom festivalu.

 

Foto: Preuzeto s https://www.facebook.com/GraffitiNaGradele/

""

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu