Novosti

Na Svjetski dan AIDS-a Pozitivan koncert u Domu sportova

Nedjelja, Rujan 30, 2018
Laura Tešić
Na Svjetski dan AIDS-a Pozitivan koncert u Domu sportova

Sjajan lineup očekuje nas na jednom od najvažnijih glazbenih koncertnih događaja u sklopu organizacije HUHIV-a koja ukazuje na važnost očuvanja spolnog i reproduktivnog zdravlja s fokusom na prevenciju HIV-a i AIDS-a.

Četrnaesto po redu izdanje Pozitivnog koncerta predviđeno je 30. studenog i 1. prosinca u velikoj dvorani Doma sportova. U sklopu organizacije udruge HUHIV i LAA Pozitivan koncert stekao je tijekom godina status jednog od najvažnijih domaćih glazbenih događaja.

Na dosadašnjim Pozitivnim koncertima nastupila su velika glazbena imena, a samo neka od njih su Elemental, Dubioza kolektiv, Hladno pivo, Josipa Lisac, Bajaga & Instruktori, Pipsi, TBF, Laibach, Urban&4, Let 3, Stereo MC, Stranglers, S.A.R.S., Dječaci, Quasarr, High5.

U petak 30. studenog nastupit će Editors, Nipplepeople, Jonathan i Bojana Vunturišević. Engleska rock petorka Editors veliki su miljenici publike u Zagrebu i uvijek nanovno oduševljavaju sjajnim nastupima. Britanski mediji proglasili su ih drugim sastavom desetljeća nakon Arctic Monkeysa te su im dali titulu nasljednika legendarnog benda Joy Division.

Drugi dan najmasovnijeg koncerta u regiji nastupaju Hladno Pivo, Pips, Chips & Videoclips, M.O.R.T., Ischariotzcky.

Zanimljivost je ta da će se na koncertu po prvi put u javnosti pojaviti čak četiri izvođača  – Nipplepeople, M.O.R.T., Ischariotzcky i Bojana Vunturišević.

Ovogodišnji sjajan lineup prikupit će više od 16.000 posjetitelja, a cijene ulaznica za dvodnevni spektakl su pristupačne i mogu se nabaviti na službenim prodajnim mjestima: Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13) te na svim prodajnim mjestima Eventima i online.

 

Foto: https://www.facebook.com/Pozitivankoncert/

""

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu