Novosti

Moćna imena na ovogodišnjem EXITU!

srijeda, lipnja 05, 2019
Saša
Moćna imena na ovogodišnjem EXITU!

Ulaznice za ovogodišnji Exit prodaju se rekordnom brzinom! Festival nam i ove godine donosi moćna imena, a što su nam organizatori pripremili i koga će to ugostiti Petrovaradinska tvrđava i njenih 40ak bina pogledajte u nastavku:

Exit starta nezapamćenim tempom tako da će prvi dan ili bolje rečeno 7.7. nastupiti legendarni britanski rock sastav The Cure, ali i poznati DJ Carl Cox, belgijski DJ Lost Frequencies, Maceo Plex  te Charlotte de Witte koja je donedavno nastupala pod muškim pseudonimom „George“.

Drugi dan slijede The Chainsmokers, Chase & Status Rtrn II Jungle te Nijemac Paul Kalkbrenner.

Predzadnji će se dan na pozornicu popeti popularni DJ Snake te američki rock sastav Greta Van Fleet, ali i Tom Walker, Solomun te mnogi drugi.

Exit je za zadnji dan pripremio pravi show i možemo slobodno reći da se ne zna tko je popularniji s najavljenog line-upa. Ipak, nekako su nam najzvučniji Dimitri Vegas & Like Mike te Skepta. Ovim će se velikanima na pozornici pridružiti i IAMDDB, reper Desiigner, Jeff Mills te mnoga druga strana imena, ali i domaće zvijezde poput Vojka V, Krankšvestera, Zvonka Bogdana...

Ovo je samo kap u moru izvođača koji će nastupiti na četverodnevnom festivalu. Ovaj novosadski festival danas je jedan od najpoznatijih europskih festivala koji 2007. godine u Londonu po prvi put osvaja titulu najboljeg u Europi. Exit je postao ponosnim nositeljem laskave titule kao relativno mlad festival. Nastao je 2000te godine na novosadskoj plaži, a već se iduće premješta u Petrovaradinsku tvrđavu i sve ostalo postaje povijest. Prošla je godina za Exit bila sudbonosna jer je 2018te ponovo osvojio titulu najboljeg u konkurenciji sa više od 350 festivala! Exit je od brojnih nominacija pobjedu odnio u 3 kategorije i to za najbolji veliki europski festival, najboljeg festivalskog organizatora u Europi te nagradu za društveni aktivizam.

 Nadamo se da ulaznice za festival već imate, a ako vama i ekipi treba prijevoz, za to će se pobrinuti pokrovitelj ovog članka "Ultra kombi transfer" koji za vas ima posebne party kombije! Više o transferu na linku: https://www.ultrakombitransfer.com/

 

 

Foto: https://www.exitfest.org/

""

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu