Novosti

Mediteranski klubski biser najavljuje novu sezonu

Subota, Travanj 27, 2019
Elena
Mediteranski klubski biser najavljuje novu sezonu

Biser klubova na Mediteranu, vječita je inspiracija umjetnicima, a kroz povijest su mu pridavali razna značenja.

Ono je postojano i savršeno jer je sve u njemu u savršenoj ravnoteži, a zbog svojih jedinstvenih obilježja oduvijek je privlačilo pažnju čovjeka. Ovo je priča o zlatu, metalu za sva vremena, koje se našlo u glavnoj ulozi najnovije kampanje posebne baš kao i mjesto koje predstavlja – 585 Club najavljuje pravu zlatnu party groznicu u ljetnoj sezoni koja je pred nama, a u ulozi njihove heroine našla se Luna Valas.

Dovoljno je reći Zlatni rat i sve su oči svijeta uprte u ovo čudesno mjesto. A samo pet minuta dalje nalazi se klub koji je u samo dvije godine od svog otvorenja već stekao kultni status te epitet jednog od najljepših otvorenih klubova na Mediteranu. 585 oznaka je za zlato i savršenstvo, ali je i ime mjesta koje donosi svježinu u noćnom životu, provodima i party doživljaju. Da je ljestvica ove godine postavljena vrlo visoko pokazuje kampanja Gold u kojoj se našla jedna od najzaposlenijih hrvatskih modela Luna Valas. Ova jedinstvena zlatna rapsodija najavljuje novu sezonu, priča neku novu klupsku priču te povezuje sva osjetila i otvara vrata u potpuno novo klupsko iskustvo.

“Kampanja Gold najavljuje potpuno novu dimenziju noćnog života i jednog od najljepših hrvatskih noćnih klubova. Nakon višemjesečnih priprema sretni smo što napokon možemo najaviti sve ono što nas očekuje u ovoj ljetnoj sezoni. Želja nam je da našim posjetiteljima uvijek iznova pružimo jedinstveni glazbeni doživljaj, pravi užitak za sva osjetila i nezaboravno iskustvo, a najviši standardi produkcije, vrhunski glazbeni programi i atraktivni izvođači, maksimizirat će njihov doživljaj“ – izjavio je Eridan Pilat, ispred 585 Cluba.

Vruće ljetne noći u 585 Clubu obilježit će tematski programi s potpisom svjetskih party glazbenih brendova. U suradnji s najpoznatijom svjetskom glazbenom televizijom MTV, brendom koji je promijenio glazbenu industriju i koji stvara trendove, 585 će ovog ljeta otvoriti novo poglavlje hrvatske klupske scene. Program MTV Club će tijekom dvomjesečne sezone predstaviti brojne izvođače čiji zarazni plesni hitovi ne silaze s vrhova svjetskih top ljestvica.

585 Club najavljuje i program Revolt – Join The Resistance. Riječ je o prestižnom tech, house i underground konceptu koji posljednjih godina diljem svijeta privlači sve više poklonika. Bol će tako ugostiti neke od najuglednijih techno performera u elektroničkoj glazbi. Sve obožavatelje RnB i hip hop ritmova očekuje ekskluzivni program Gold’s Finest koji će zasigurno, na poseban način, začiniti ljetne noći pod otvorenim zvjezdanim.

Najpoznatiji festival na svijetu i njegova jedina europska inačica, festival ULTRA Europe, i ove godine priprema spektakularni glazbeni i plesni show na Bolu. Priča zvana Destination ULTRA ili Europe’s Premier Destination Music Festival, kako svjetski mediji vole nazivati hrvatsko izdanje festivala, odmah nakon tri centralna dana na Poljudu, predstavlja ULTRA Regattu, program koji će posjetitelje iz brojnih zemalja svijeta, dovesti upravo u ovj prestižni ljetni klub. Kako je ovo jedan od omiljenih destinacijskih partyja, ulaznice brzo planu, a još ih se stigne osigurati na www.ultraeurope.com.

 

Foto: Mario Poje

""

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu