Novosti

Maluma dolazi u Ljubljanu!

utorak, studenoga 05, 2019
Saša
Maluma dolazi u Ljubljanu!

Megapopularni Maluma žari i pali svijetom svojom turnejom 11:11, a u sklopu iste će posjetiti i Europu. Zagreb nažalost nije na listi, ali zato dolazi u Ljubljanu. Koncert će se održati 1.3.2020. godine u Dvorani Stožice.

Trenutno možete kupiti karte po cijeni od 45 EUR za parter, 80 EUR za fanpit te 100 EUR za lože. Istinski će se obožavatelji pak odlučiti za posebnu ulaznicu od 330 EUR koja uključuje i slikanje s Malumom, te suvenir.

Maluma nakon Ljubljane nastavlja s turnejom i već 3.3. nastupa u Münchenu, 5.3. u Stuttgartu, a potom slijede Italija, Grčka, Švicarska, Španjolska i brojne druge europske države.

Turneja je službeno započela u Puerto Ricu u rujnu ove godine, a dobila je ime po četvrtom studijskom albumu kolumbijske senzacije.

Ako želite uživo čuti i vidjeti čime je to Maluma očarao čitav svijet, nemojte propustiti jedan od koncerata u blizini, a ako vama i ekipi treba prijevoz onda se svakako obratite Ultra Kombi Transferu koji će od vašeg putovanja napraviti jedan veliki party.

 

Foto: Instagram

""

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu