Novosti

MAKJ, Borgore i Kayzo na Area 4 Festivalu na Zrću

nedjelja, travnja 15, 2018
Dijana Šimunić
MAKJ, Borgore i Kayzo na Area 4 Festivalu na Zrću

Area 4 Festival ponovno se vraća na Zrće, i to nastupima vrhunskih DJ-eva koji će fanovima prirediti ludu zabavu i nezaboravni ljetni party doživljaj. U čak četiri kluba na Zrću – Aquarius Club, Kalypso Club, Noa Club i Papaya Club od 16. do 19. srpnja imat ćete priliku uživati u najvećim hitovima elektronske i house glazbe. Line up festivala već je najavljen, a uključuje neke od najuspješnijih DJ-eva današnjice. MAKJ, Mercer, Grandtheft, Moksi, Malaa, San Holo, Borgore i Kayzo samo su neki od njih.

MAKJ, punim imenom Mackenzie Johnson, američki je DJ koji je dosad izdao mnoge hitove elektronske glazbe, između ostaloga ''DERP'', ''Mad Max'', ''Countdown'', ''Encore'', ''Party Till We Die'' i mnoge druge. Surađivao je s Hardwellom, Bassjackersima, Showtekom, Timmyjem Trumpetom i drugim poznatim imenima svjetske DJ scene. MAKJ je od 2013. godine pa sve do danas nastupio na najpoznatijim festivalima kao što su Electric Zoo Festival, Voodoo Experiance, Tomorrowland, Euphoria Festival i, naravno, nezaobilazni Ultra Music Festival. Zahvaljujući zvučnom imenu i uredcima kojima bi zavidjeli i najveći DJ-evi, MAKJ je rado viđen gost na svim festivalima elektronske glazbe. Stoga, nimalo ne sumnjamo da će i fanove na Zrću ostaviti bez daha i oduševiti ih svojim najvećim hitovima.

Asaf Borger, u svijetu glazbe poznatiji kao Borgore, izraelski je Dj, producent i pjevač koji je danas jedan od najboljih DJ-eva glazbene scene. Surađivao je s mnogim poznatim DJ-evima, a neki od njegovih najvećih hitova su ''Desicions'', ''Forbes'', Bitches Love'', ''Reasons'', ''Unicorn Zombie Apocalypse'', ''Tomahawk'', ''Domino'' i ''Salad Dressing''.

https://youtu.be/UyI4v5sxT54

Kayzo je poznati američki DJ i producent, punim imenom Hayden Capuozzo. Najpoznatiji je po remixima koji posebnim stilom u elektronsku glazbu unose nešto drugačiji, specifični zvuk. Neki od njegovih najvećih hitova uključuju singlove poput ''Malfunktion 2.0'', ''Recoil'', Gettin Down'', ''Crank'', ''Take a Picture'', ''Welcome to the Doghouse'', ''Wake Up'' i ''Over the Edge''.

S obzirom na to da je Zrće posljednjih godina postalo jedno od omiljenih destinacija ljubitelja glazbe iz cijelog svijeta, nije iznenađujuće što svakog ljeta dovodi sve veći broj posjetitelja. Ne sumnjamo da će i ovogodišnji Area 4 Festival pružiti zadivljujuću kombinaciju rajskog okruženja, ljetnog ugođaja i fenomenalog party doživljaja. Ulaznice za Area 4 Festival već su neko vrijeme u prodaji, a u slučaju da još uvijek niste nabavili svoje, možete ih kupiti preko službene stranice festivala.

 

Foto: https://www.festicket.com/festivals/area-4-festival/2020/

 

"Line up festivala već je najavljen, a uključuje neke od najuspješnijih DJ-eva današnjice. MAKJ, Mercer, Grandtheft, Moksi, Malaa, San Holo, Borgore i Kayzo samo su neki od njih"

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu