Koncerti

Latino zavodnik Enrique Iglesias ponovno u Zagrebu!

Utorak, Ožujak 05, 2019
Saša Tarbuk
Latino zavodnik Enrique Iglesias ponovno u Zagrebu!

Senzacionalna vijest za sve ljubitelje latino zavodnika Enriquea Iglesiasa! Popularni se pjevač u prosincu 2019.godine vraća u zagrebačku Arenu i to u sklopu turneje „All The Hits Live“. 

Zagrepčani još uvijek pamte Enriqueov koncert od pred tri godine kada je Arenu oduševio svojim energičnim nastupom poznatim po nenadmašivoj interakciji s publikom. Tom je prilikom kralj latino popa proslavio rođendan, a Zagrepčani su mu u znak zahvale za nezaboravan koncert otpjevali pjesmu „Happy Birthday“.

Vjerujemo da će se dugo pričati i o nadolazećem koncertu koji će biti pravi audio-vizualni spektakl s puno specijalnih efekata te dva puta više rasvjete i pirotehnike nego do sada.

Tvorac megahita „Bailando“ u svojoj je zavidnoj karijeri osvojio dva Grammyja i više od 70 puta zauzeo prvo mjesto na Billboardovoj ljestvici stoga ne čudi da turneja „All The Hits Live“ ruši sve rekorde posjećenosti. 

U sklopu turneje “All The Hits Live” Enrique je već nastupao u Pragu, Budimpešti, Ljubljani, Oslu, Ateni, Kopenhagenu i Lisabonu. Zagreb je na repertoaru 1.12.2019.godine, a s obzirom na veliku posjećenost turneje i brzinu kojom se ulaznice prodaju, ne bi bilo loše već sada razmišljati o njihovoj kupnji. Ulaznice možete kupiti već od danas preko Enriqueove službene stranice www.enriqueiglesias.com te od 7.ožujka na svim prodajnim mjestima Eventima te na www.eventim.hr.

"Latino zavodnik Enrique Iglesias ponovno u Zagrebu!"

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu