Novosti

LADY GAGA I ARIANA GRANDE IZBACUJU DUET “RAIN ON ME”!

Utorak, Svibanj 05, 2020
Antonija
LADY GAGA I ARIANA GRANDE IZBACUJU DUET “RAIN ON ME”!

 

Jedna od najpoznatijih pop pjevačica, američka kantautorica, producentica i glumica, Lady Gaga nedavno je na svojim društvenim mrežama objavila kompletan tracklist svog novog, šestog po redu studijskog albuma “Chromatica”, gdje smo uočili suradnje s Arianom Grande, Eltonom Johnom i K-pop ženskom grupom Blackpink.

Ariana Grande pridružit će se Gagi na četvrtoj pjesmi albuma, “Rain on me”. Očekuju se brojne reakcije fanova i svakako veliki broj pregleda u vrlo kratkom vremenskom periodu u koliko izbace videospot na Youtube-u!

Prva pjesma i videospot s ovog albuma je singl “Stupid Love”, o kojemu smo Vam već pričali. Na produkciji prve stvari radio je francuski producent i diskografski DJ Tchami iz Pariza, a na ostalim pjesmama novog albuma, uz Tchamia, slušat ćete produkcije Skrillexa, Madeona i Axwella. Datum izbacivanja albuma prvotno je zakazan za 10. travanj, no taj datum je pomaknut zbog pandemije koronavirusa. Za sada još nije poznat službeni datum kada će album ugledati svjetlo dana, ali znamo da Vas očekuje čak 16 pjesama.

 

Photo: Ariana Grande's Instagram profile

""

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu