Novosti

Klub PAPAYA proglašen šestim najboljim klubom na svijetu

nedjelja, travnja 15, 2018
Dijana Šimunić
Klub PAPAYA proglašen šestim najboljim klubom na svijetu

Jedan od najposjećenijih klubova na Zrću - Papaya, našao se na šestom mjestu najboljih klubova na svijetu, zahvaljujući rezultatima istraživanja DJ Maga. Od 100 najboljih klubova odabranih od strane publike, Papaya je završila na nevjerojatnom šestom mjesto, što je uistinu ogromni uspjeh za organizatore i našu Hrvatsku. Naime, DJ Mag svake godine provodi glasovanje za TOP 100 svjetskih klubova isključivo baziranih na puštanje elektronske i house glazbe, a to je veliko priznanje koje se uistinu daje samo najboljima.

Ono po čemu je Papaya poznata nije samo elektronska glazba, već i veliko oduševljenje fanova koji svakog ljeta uživaju u svemu što im ovaj klub priprema i donosi. Svake godine klub Papaya okuplja sve veći broj obožavatelja željnih ludog provoda i dobre glazbe iz cijelog svijeta, a ovo istraživanje samo je potvrdilo ono što smo već znali - Zrće je još uvijek jedno od omiljenih turističkih destinacija glazbenih fanatika.

Na popisu najboljih svjetskih klubova elektronske glazbe uvjerljivu je pobjedu odnio Green Valley klub iz Brazila, dok je drugo mjesto zauzeo klub USHUAïA na Ibizi. 

 

Foto: Preuzeto s https://papaya.com.hr(Dino Ninković)

"DJ Mag svake godine provodi glasovanje za TOP 100 svjetskih klubova isključivo baziranih na puštanje elektronske glazbe, a zahvaljujući posjećenim festivalima koji se redovito održavaju na Zrću, Papaya je zasluženo zauzela svoje mjesto među odabranim društvom najboljih"

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu