Novosti

Izvrstan tjedan na svjetskoj glazbenoj sceni

Petak, Svibanj 10, 2019
Saša
Izvrstan tjedan na svjetskoj glazbenoj sceni

Wow koji tjedan! Ljubitelji dobre glazbe oduševljeni su jer su nove pjesme izbacili Guetta, Justin Bieber & Ed Sheeran, Robin Schulz, a tu se našla i Madonna koja nije obožavatelje oduševila samo novom pjesmom već i najavom turneje „Madame X“.

Iako je najavio predah od glazbene karijere, Justin Bieber objavio je novu pjesmu koju je snimio u suradnji s popularnim Edom Sheeranom. Pjesma „I Don`t Care“ vesela je, catchy i već obara top ljestvice. Ništa manje nismo niti mogli očekivati ako uzmemo u obzir da su na pjesmi snage udružila dva najpopularnija izvođača današnjice.

Pjesmu poslušajte na linku:

Trenutno svi bruje i o Madonninom povratku na glazbenu scenu koji je obilježila u velikom stilu- nastupom na Billboard Music Awards za kojeg je sama iskeširala 5mil $. Pop kraljica je jučer, 9.svibnja, objavila pjesmu „Crave“ koju će zajedno s velikim hitom Medellin promovirati na nadolazećoj turneji. Turneja „Madame X“ ,kojom će promovirati nadolazeći istoimeni album, započinje u rujnu, a odvijat će se u kazalištima i operama diljem Amerike.

Ljetne su hitove izbacili i Guetta i Robin Schulz, a velika je novost na glazbenoj sceni i dugoiščekivani album pjevačice CiareBeauty Marks“ kojeg kritika naprosto obožava!

 

Foto: AFP

""

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu