Estrada

In Memoriam Šaban Šaulić

Nedjelja, Veljača 17, 2019
Elena
In Memoriam Šaban Šaulić

Na njemačkim cestama život je izgubio kralj narodne glazbe, Šaban Šaulić (67). Po pisanjima srpskih medija, Šaban je sudjelovao u teškoj prometnoj nesreći, te zadobio životno opasne ozljede od kojih nažalost nije uspio "pobjeći". Ostavio je ne

Jutros, nešto prije 7.00 sati ujutro, ŠABAN ŠAULIĆ doživio je tešku prometnu nesreću nakon nastupa u Njemačkoj. Hitno prebačen u bolnicu, gdje je, unatoč naporima liječnika, preminuo, potvrdio je za Novosti njegov zet Zoran Bata Mirković.

Popularni pjevač narodne glazbe, prema pisanju srpskih medija, bio je s vozačem i kumom. Nesreća se dogodila u okolici Bielefelda, u kojem je Šaulić održao koncert. Duga i uspješna karijera priskrbila je  Šauliću titulu "kraljea narodne glazbe", a njegovi hitovi pjevaju se diljem Balkana. Obitelj je u šoku, a brojni obožavatelji cijeli dan  se opraštaju od njega na društvenim mrežama uz najveće Šaulićeve hitove.

Rođen je 6. rujna 1951. godine u Šapcu. Prošle godine obilježio je 50 godina karijere, a neke od njegovih pjesama, koje je od 1976. godine i pisao sam. Iza sebe osim hitova, ostavio je i ženu, te troje djece.

Smatraju se najbolje otpjevanim narodnim pjesmama, a neki od hitova su "Dođi da ostarimo zajedno", "Žal", "Majko sve ti opraštam" i brojni drugi.

"#inmemoriam #ŠabanŠaulić"

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu