Novosti

I Paul van Dyk na Sea Star Festivalu u Umagu!

ponedjeljak, svibnja 21, 2018
Dijana Šimunić
I Paul van Dyk na Sea Star Festivalu u Umagu!

Još je samo malo vremena ostalo do drugog po redu Sea Star Festivala u Umagu. U čarobnoj istarskoj uvali Stella Maris od 24. do 27. svibnja na ukupno sedam pozornica nastupit će neka od najvećih imena svjetske glazbene scene, od elektronske glazbene scene pa sve do alternativnog popa i rocka.

Sea Star Festival održava se u sklopu uspješnog Exit festivala u koji svake godine okuplja sve veći broj oduševljenih fanova iz cijelog svijeta. Uz velika imena kao što su Dimitri Vegas & Like Mike, Hurts, Ofenbach, Robin Schulz, Disciples, Filatov i Karas i mnogi drugi, našlo se ime jednog od najvećih DJ-eva u svijetu – Paul van Dyk!

https://youtu.be/ReqPNqp8v14

Paul van Dyk, punim imenom Matthias Paul, njemački je DJ i jedan od najuspješnijih izvođača trance glazbe današnjice. U svojoj bogatoj i izrazito uspješnoj karijeri, Paul van Dyk osvajao je nagrade za najboljeg producenta, najboljeg DJ-a u Europi, ali i u svijetu. Surađivao je s mnogim uspješnim glazbenicima, a njegovi hitovi redovito se nalaze na samom vrhu glazbenih top ljestvica.

Dvostruki nositelj titule najboljeg svjetskog DJ-a najavio je spektakl za sve posjetitelje ovogodišnjeg Sea Star Festivala, a s obzirom na njegove fantastične i energične live nastupe, ne sumnjamo da će oduševiti sve okupljene fanove.

 

Foto: https://www.seastarfestival.com/

"Dvostruki svjetski DJ Paul van Dyk pridružit će se mnogim drugim uspješnim glazbenicima na pozornici ovogodišnjeg Sea Star Festivala koji će se od 24. do 27. svibnja održati u Umagu"

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu