Novosti

HIDEOUT FESTIVAL na Zrću priprema najluđi lineup dosad

Srijeda, Travanj 11, 2018
Dijana Šimunić
HIDEOUT FESTIVAL na Zrću priprema najluđi lineup dosad

Odlična vijest za sve lude partijanere kojima je Zrće svakog ljeta omiljena turistička destinacija! Hideout Festival još se jednom vraća na najpoznatiju plažu Jadrana, a ove godine održat će se od 25. do 29. lipnja. Dosad su za Hideout najavljeni nastupi brojnih poznatih imena svjetske DJ glazbene scene, a neki od nih su Bugzy Malone, Chase & Status, Eats Everything, David Rodigan, Disciples, Dusky, Hannah Wants, Jackmaster, Jamie Jones, Kerri Chandler, Steve Lawler, Charlie Sloth, George Fitzgerald, DJ Sneak, Pirate Copy, Jax Jones, Nadia Rose, Andy C, AJ Tracey, Andy C, Apollonia, Gordon City, kao i mnogi drugi. Tako će na pet dana, koliko Hideout Festival traje, Zrće ponovno postati omiljeno odredište za sve obožavatelje elektronske i DJ glazbene scene.

https://youtu.be/xg3llGJogHk

Organizatori su najavili da će ovogodišnji Hideout biti veći, uspješniji i spektakularniji od svih prethodnih. Ovaj festival elektronske glazbe održava se još od 2011. godine, a svake godine privlači sve veći broj fanova iz cijelog svijeta. Obožavatelji elektronske glazbe uvijek se rado vraćaju na Zrće gdje svaki put mogu pronaći odličnu zabavu i nezaboravni provod. Osim nastupa vodećih DJ-eva svijeta, Hideout također nudi partyje uz bazene, na brodovima i tik uz plažu, za koje ne sumnjamo da će i ove godine biti zaslužni za vrhunski program elektronske glazbe. Naime, samo lani rasprodano je preko 15 tisuća ulaznica, što je uistinu veliki uspjeh.

Ulaznice za ovogodišnji Hideout Festival već su u prodaji, a u slučaju da ih još niste stigli nabaviti, možete to napraviti na službenim stranicama festivala.

 

Foto: https://www.facebook.com/hideoutfestival/

"Hideout festival još jednom dovodi najveća imena svjetske elektronske glazbene scene koji će tijekom pet dana trajanja festivala zabavljati okupljenu publiku i fanove iz cijelog svijeta"

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu