Estrada

Glazbeni pregled tjedna

Srijeda, Veljača 28, 2018
Ivana Krešić
Glazbeni pregled tjedna

Barbara Streisand klonirala psa – i to dva puta!

Poznata pop diva Barbara Streisand otkrila je da su njena dva tulearska psa, Miss Violet i Miss Scarlett zapravo klonovi njenog pokojnog psa Samanthe. Ova vijest bi zasigurno šokirala mnoge prije desetak godina, međutim, znanost je znatno napredovala u međuvremenu. U Velikoj je Britaniji prvi pas kloniran 2015. godine, a Streisand se na ovaj potez odlučila nakon smrti voljenog psa Samanthe. Za svoje pse tvrdi da imaju različite osobnosti, usprkos činjenici da su klonirani. Udruga za prava životinja PETA oštro je osudila njen postupak.

 Streisand sa svojim psima

Spajsice se vraćaju

Spice Girls su sinonim za devedesete, pop glazbu i girl power. Zaokupile su pozornost javnosti svojim nedavnim objavama na Instagramu kojima naslućuju povratak na glazbenu scenu.  Premda službene potvrde još uvijek nema, djevojke su najavile buduću suradnju na novim projektima.
Osim toga, njihova članica Mel B je u nedavnom intervjuu izjavila da su dobile osobne pozivnice na kraljevsko vjenčanje  princa Harryja i Meghan Markle. Usuđujemo li se pretpostaviti da bi prvi nastup mogao biti na njihovom vjenčanju?

Geri Halliwel Instagram

Robbie Williams protiv Ussaina Bolta?

Britanski pjevač će odigrati nogometnu utakmicu protiv slavnog olimpijca Ussaina Bolta. Riječ je o humanitarnoj akciji koju je Williams, inače ambasador UNICEF-a,  pomogao osnovati 2006. godine za pomoć djeci koja žive u lošim uvjetima diljem svijeta, a kapetani su izrazito uzbuđeni zbog događaja. Williams će voditi britansku ekipu dok će Bolt biti na čelu world XI ekipe. Umirovljeni sportaš otkrio je medijima da je oduvijek htio postati profesionalni nogometaš i da očekuje slatku pobjedu u derbiju koji će se održati na manchesterskom Old Trafford stadionu.

""

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu