Novosti

Ferragosto Jam kompletirao program

četvrtak, lipnja 06, 2019
Elena
Ferragosto Jam kompletirao program

Josipa Lisac, Urban&4, Krankšvester glavno su lice i naličje Ferragosto Jama 2019.

Ferragosto Jam u 11 se godina postojanja istaknuo kao najjači slavonski glazbeni festival. Od svojih početaka usmjeren je na rock, punk, hip hop i srodne žanrove regionalne alternativne i mainstream scene. Osim svojim line-upom, publiku iznova privlači i zbog svoje lokacije uz Orahovačko jezero.

Svoje 12. izdanje festival će doživjeti od 1. do 5. kolovoza, a sve su informacije o izvođačima i aktualnostima dostupne u ovom tekstu koji će se neprestano ažurirati. Svakako vrijedi naglasiti kako će se finalna brojka izvođača popeti na oko 50, među kojima će se svakako naći još headlinera te svježih igrača scene.

Kao prvi aduti s lineupa najavljeni su Goran Bare & Majke, M.O.R.T. i Nipplepeople,  glazbeni karizmatici i magneti za publiku u svojim ekscentričnim pojavama.

Vojko V Letu Štuke dva su velika headlinera koja stižu na glavnu pozornicu, a u valu novih potvrđenih imena nalaze se i mladi bendovi Ogenj, Sfumato i Ischariotzcky.

Od novih headlinera festivalskom line-upu pridružit će se Brkovi, bend koji je od svojih početaka apsolutno kontra svih struja, a čiji live nastupi često obiluju duhovitim, no precizno oštrim punk stavovima i pogledima na društvo u izvedbi upečatljivog frontmana Shamse69, savršeno ocrtavajući sliku i priliku života na ovim prostorima.

""

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu