Novosti

Ferragosto JAM kompletirao line-up

subota, lipnja 22, 2019
Saša
Ferragosto JAM kompletirao line-up

Najjači slavonski glazbeni festival i ove će godine opravdati svoju titulu fantastičnim line upom. Predivna lokacija uz Orahovačko jezero bit će središte zbivanja 12. Ferragosto JAMa koji će se održati od 1. do 5. kolovoza.

Najavljuje se da će na festivalu nastupiti 50ak izvođača, a mi vam donosimo neka od najzvučnijih imena.

Vjerojatno će se mnogi od vas uputiti u prekrasnu Slavoniju upravo zbog legendarnog Bareta i Majki ili pak jedne i jedine, dive Josipe Lisac. Uz njih line up predvodi i rock poeta Urban&4.  

Na glavnu će se pozornicu popeti  mnogi kvalitetni izvođači različitih žanrova kao što su to popularni Vojko V, ali i kultni predvodnik rapa Edo Majka te bezvremenski rap dvojac Nered & Stoka. Uz navedene će se festivalskom line-upu pridružiti i oštri i duhoviti Brkovi, M.O.R.T., Nipplepeople, sve popularniji makarski bend Rezerve i mnogi drugi.

Velika je zanimljivost i dance 90`s dan koji će se održati 1.kolovoza, a da bi doživljaj bio potpun za to će se pobrinuti ni manje ni više nego predvodnice i pionirke dance glazbe Minea, Ella i I. Bee .

Mnogo je novosti na ovogodišnjem festivalu, a jedna od najzanimljivijih je po prvi put osnovan Ferragosto orkestar koji će tijekom dana kružiti oko jezera te svojim inačicama klasika i improvizacijama hitova zabavljati posjetitelje. Najavljuje se i nova,šesta pozornica Secret Stage kao i širenje festivalskih aktivnosti u sami grad Orahovicu.

 

Foto: Samir Cerić Kovačević

""

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu