Novosti

Ferragosto JAM 11: Oproštaj i fantastično zatvaranje uz Tram 11, Let 3 i Bad Copy

Nedjelja, Kolovoz 05, 2018
Laura Tešić
Ferragosto JAM 11: Oproštaj i fantastično zatvaranje uz Tram 11, Let 3 i Bad Copy

Posljednji dan najzanimljivijeg festivala u istočnom dijelu Hrvatske svoj bogat sadržaj započeo je na Izštekanom Jegermaister stageu. Atmosfera na jezeru bila je na vrhuncu kao i prvog dana festivala bez obzira na zatvaranje i posljednje nastupe.

Nastupili su rap elektronički eksperimentalni duo Playground Hustle, a diva Zdenka Kovačiček oborila je rekord posjećenosti te je gotovo bilo nemoguće pronaći slobodno mjesto tijekom njezinog nastupa.

Stokina predstava Stara škola kreka- iz tame u svjetlo izazvala je podijeljenje reakcije. Bez obzira na to ova ulična hip hop priča puna osobnih iskustava o Stokinom bivšem ovisničkom životu izvedena je na hrabar i tragi komičan način di je svatko mogao izvući poruku za sebe. Uz to predstava nosi titulu prve kazališne predstave ikad uprizorene na ovom festivalu.

Uslijedila je senzacionalna MC Sassja, jedna od rijetkih ženskih MC-a u regiji koja plijeni pažnju svojim zaraznim dubom, reggaeom, rimama i beatovima. Publiku na Orahovici osvojila je pjesamama sa svog posljednjeg albuma 'No problemo'. Fanovima poznata još i kao članica tuzlanskog FM JAM-a zajedno sa Edom Maajkom, Frenkijem i Kontrom.

Kultni osječki punk rockeri Gužva u 16-ercu oduševili su nastupom svoje fanove, a u pauzama između pjesama otvorili su se i progovorili o iseljavanju koje je pogodilo njihovu Slavoniju.

Genijalni rockeri iz Zagreba Pips, Chips & Videoclips također nisu razočarali na posljednjem danu festivala. Kao što su i sami članovi istaknuli nastup Tram 11 nalikovao je onome u Domu sportova 11. studenog prošle godine. Velikani hip hopa počastili su nas hitovima poput Lovačke priče, Hrvatski velikani, Kaj ima lima.

Svakako jedni od miljenika publike, senzacionalni Let 3 rasturili su pozornicu uz fantastične izvedbe kojima nije manjkalo scenskih efekata.

Popularni beogradski hip hoperi Bad copy zatvorili su festival na način kako i priliči jednom ovakvom spektaklu.

 

Idilična atmosfera oaze parka prirode Papuk, Orahovačko jezero, neka od najuzbudljivih i najvećih imena domaće i regionalne scene, besplatno kampiranje uz festivalsku ulaznicu samo su neki od razloga zašto bi se ovaj festival trebao pronaći na vašem popisu partijanja već iduće ljeto.

 

Foto: http://ferragostojam.com/

 

""

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu